Συνελήφθη νεαρός ημεδαπός για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης και για κλοπή στη Θήβα

Εξιχνιάσθηκαν, μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, μία υπόθεση ληστείας σε βάρος 75χρονης ημεδαπής στο σπίτι της και μία περίπτωση κλοπής σε βάρος 30χρονης ημεδαπής στη Θήβα Βοιωτίας.
Για τις δύο περιπτώσεις, συνελήφθη στις 28-05-2012 το βράδυ στο Πυρί Θηβών, ένας 14χρονος ημεδαπός ROMA και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και κλοπή.
Ειδικότερα, ο 14χρονος την περασμένη Παρασκευή (25-05-2012) το πρωί, προσέγγισε την 75χρονη, χωρίς να γίνει αντιληπτός, την ώρα που εκείνη επιχειρούσε να εισέλθει στο σπίτι της και αιφνιδιαστικά της άρπαξε με δύναμη την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ, με αποτέλεσμα η 75χρονη να πέσει από τις σκάλες του σπιτιού της και να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο και στον δεξιό της ώμο.
Η ηλικιωμένη γυναίκα, λόγω του τραυματισμού της, μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε Νοσοκομείο των Αθηνών, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενη έως και χθες (28-05-2012), οπότε και έλαβε εξιτήριο καταγγέλλοντας το περιστατικό της ληστείας στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.    
Επιπλέον στις 27-05-2012 το μεσημέρι, ο 14χρονος εισήλθε σε κατάστημα – ταβέρνα, όπου βρισκόταν ως θαμώνας η 30χρονη και εκμεταλλευόμενος στιγμιαία αδράνειά της, αφαίρεσε από την τσάντα της, χωρίς να γίνει αντιληπτός, το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και διάφορα έγγραφα του συζύγου της.
Ο 14χρονος, συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το βράδυ στον οικισμό ROMA Πυρίου Θηβών και αναγνωρίσθηκε από τα θύματά του.
Στην κατοχή του βρέθηκαν τα τρία από τα συνολικά τέσσερα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα, τα οποία και αποδόθηκαν στην 30χρονη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
Τις αστυνομικές έρευνες ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του