Έκθεση ζωγραφικής Τρίτη 29 & Τετάρτη 30 Μαΐου 2012


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΘΗΒΑΣ
<< Ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ >>

    Ο Σύλλογός μας διοργανώνει έκθεση ζωγραφικής του εκπαιδευτικού Εικαστικών και μέλους του Συλλόγου μας Γκαμπριέλ- Βαλεντίν Γκράμα.
   Τρίτη 29 και Τετάρτη 30 Μαΐου 2012
   Συνεδριακό Κέντρο Θήβας- Αίθουσα ΣΕΜΕΛΗ
Ώρες λειτουργίας: 9-2 π.μ. και 6-9 μ.μ.

  Ο Γκαμπριέλ Γκράμα εργάζεται σε σχολεία του Δημοτικού, στη Θήβα. Ταλαντούχος και σεμνός καλλιτέχνης, παιδαγωγός και αποτελεσματικός εκπαιδευτικός έχει καταφέρει να γίνει σημείο αναφοράς όπου εργάζεται.
      Ο Σύλλογός μας οργανώνει αυτή την έκθεση ως τιμή και επιβράβευση των προσπαθειών του και , κυρίως, ως δείγμα της αναγνώρισης του ταλέντου του.
      Η παρουσία σας κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τιμά και το Σύλλογο και τον καλλιτέχνη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του