Απαντήσεις στην τρομοκρατία και στο ψευτοδίλημμα "Ευρώ ή χάος" (Μέρος 1 - Καζάκης Οκτώβριος 2011) ΒΙΝΤΕΟ




Μπορεί να έχω σοβαρές διαφωνίες  με το ΕΠΑΜ  , τον Καζάκη και την πολιτική  που αποφάσισε τελικά να υιοθετήσει. Μπορεί να μας χωρίζουν  θεμελιώδεις  διαφορές  σχετικά  με  τις δικές του και τις δικές μου  "κόκκινες γραμμές".
Όμως δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω  στις διαπιστώσεις αλλά και στις προβλεψεις που είχε κάνει  απο τον περασμένο Οκτώβριο  σχετικά  με το χρέος , το κόυρεμα αλλά και το  σχέδιο  να οδηγηθούμε σε ένα  "κατοχικό" ευρώ.

Αξίζει  να δείτε  το παρακάτω Video όχι για να πείτε  "μπράβο, καλά τα έλεγε ο Καζάκης", μιας και εξ ίσου καλά -αν όχι καλύτερα- τα έλεγαν και άλλοι λιγότερο προβεβλημένοι τηλεοπτικά (τουλάχιστον εκείνον τον καιρό),  όσο για να ακούσετε  τι απαντά  σε ερωτήσεις που  τίθενται  με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο  και σήμερα απο τους λεγόμενους  "Ευρωπαϊστές" , δηλαδή εκείνους τους ευρωλιγούρηδες που..
είτε μας οδήγησαν  βάσει σχεδίου  στην  ευρωατλαντική καρμανιόλα είτε θέλουν να  αναλάβουν  μεταμφιεσμένοι σε Τσε Γκεβάρα  την  διαχείριση   της  ίδιας  πολιτικής.

Το  γιατί  και το πως  εμφανίστηκε  ως "διάτοντας  αστέρας" ο Καζάκης  σχεδόν απο το πουθενά,  είναι ένα ζήτημα  που  αξίζει τον  κόπο να το δούμε  αλλά όχι  τώρα. 

Αυτό που έχει τεράστια σημασία  επι του παρόντος και  πάντως  πρίν  ψηφίσουμε , είναι να  αντιληφθούμε επιτέλους ότι  δεν είμαστε καρκινοπαθείς  για να χρειαζόμαστε την χημειοθεραπεία του ΔΝΤ και της Ευρωατλαντικής συμμορίας , ούτε  ανάπηροι, ούτε ανήμποροι να  ξανασταθούμε  στα πόδια μας ,  και προ πάντων ότι δεν είμαστε  ραγιάδες  ώστε να δεχόμαστε αβρόχοις ποσίν   τις  άνομες , πρόστυχες  και εθνοκτόνες επιθυμίες  του κάθε  ντόπιου κοτζαμπάση και του κάθε  ξένου λυκόμορφου φορολογητή που έλεγε και ο Άγιος  Ευγένιος  ο Αιτωλός (Γιαννούλης).





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του