Σοκ στο νοσοκομείο Λαμίας. Χωρίς γιατρούς οι κλινικές

Βόμβα έτοιμη να εκραγεί το Νοσοκομείο της Λαμίας. Μαιευτική κλινική, ορθοπεδική, ακτινολογικό τμήμα και τμήμα χημειοθεραπείας οδεύουν σε κλείσιμο.
Τέλος στις εφημερίες από τους εναπομείναντες γιατρούς που έχουν εξαντλήσει κάθε αντοχή προσφέροντας εθελοντική εργασία. Απαιτείται η ενεργοποίηση όλων για να αποφευχθεί το χειρότερο σενάριο αυτό του λουκέτου. Δείτε το video με την καταγγελία του διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείο Δ. Σφύρα που μίλησε στα Αναλυτικά Γεγονότα του STAR Κεντρικής Ελλάδας.
lamiastar.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του