Τι συζήτησαν Μόντι-Σαμαράς;

Την ανάγκη αναπτυξιακής παραμέτρου, ως προαπαιτούμενο για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση, ανέδειξαν ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και ο ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι, κατά τη συνάντηση που είχαν στις Βρυξέλλες.

Περιμένουμε το αποτέλεσμα των εκλογών για να ξεκινήσει εποικοδομητικός διάλογος, είπε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, τονίζοντας ότι θα πρέπει να συνδυαστούν η πειθαρχία, οι μεταρρυθμίσεις και η ανάπτυξη ιδίως για την Ελλάδα.


Ο πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε ότι η οικονομική κρίση δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά όλη την Ευρώπη, γιατί έχει συνέπειες και για τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Ο κ. Σαμαράς πρόσθεσε ακόμη ότι η ΝΔ επιθυμεί μια Ελλάδα που θα παραμείνει στην Ευρώπη και στο ευρώ και υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει πολιτική για την ανάπτυξη, που θα είναι πολύ σημαντική για τη χώρα μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του