Ι.Ν ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ: Εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης και για τη λήξη της κατηχητικής χρονιάς


Τα παιδιά μας γιορτάζουν και σας προσκαλούν
 
   Σας προσκαλούμε την Κυριακή  27  Mαΐου  2012και ώρα 7.30μ.μ στην Εκδήλωση Μνήμης που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Ναού μας, για την θλιβερή Επέτειο της Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως στις 29 Μαΐου 1453.
Η Εκδήλωση περιλαμβάνει, Επιμνημόσυνη Δέηση για τους Γενναίους Υπερασπιστές της Βασιλεύουσας, Σχετική Ομιλία από τον Διευθυντή του 6ουΔημ.Σχολείου Θηβών κ. Αθ. Καραπέτσα, Παραδοσιακούς Ελληνικούς χορούς από τα Παιδιά του Ενοριακού μας Κέντρου και τέλος την επίδοση των Βραβείων σε δύο Αριστούχους Μαθητές εις μνήμην των Μακαριστών  Ιερέων της Ενορίας μας, π. Γεωργίου Μακρυγένη και π. Αλεξάνδρου Αγγούρια, όπως έχει καθιερωθεί εδώ και δώδεκα χρόνια, καθώς και των αναμνηστικών της Νεανικής Κατηχητικής Χρονιάς που πέρασε.
Η Παρουσία Σας θα τιμήσει την Εκδήλωση και την φιλότιμη προσπάθεια των παιδιών, που κάτω από την στοργή και το ενδιαφέρον της Εκκλησίας, βιώνουν την Ελληνορθόδοξη Παράδοση μας.

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΗΒΩΝ                  
ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του