Συγκέντρωση σιτηρών από την Ε.Α.Σ. Λιβαδειάς


Σας ενημερώνουμε ότι για την περίοδο του έτους 2012 η Ε.Α.Σ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ θα διενεργήσει ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΙΤΗΡΩΝ.
Ο παραγωγός θα παραδίδει το προϊόν του στις αποθήκες της Ε.Α.Σ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ για λογαριασμό του, και μετά την πώληση του προϊόντος θα εισπράττει την αντίστοιχη αξία του, αφού γίνει η παρακράτηση της προμήθειας της Ένωσης, για την κάλυψη των διαχειριστικών της εξόδων.
Η συγκέντρωση θα γίνει στις αποθήκες της Ε.Α.Σ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ εκκοκκιστήρια «ΜΑΡΑΘΙΑ» στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιβαδειάς (από 12 Ιουνίου θα είναι ανοιχτά τα κέντρα συγκέντρωσης)

Ε.Α.Σ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του