Σκότωσε πατέρα και γιο την ώρα που έπιναν καφέ


Πατέρα και γιo, 54 και 27 χρόνων, σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα σήμερα το πρωί στο Λευκαντί Ευβοίας 40χρονος, ο οποίος στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και συνελήφθη. Όπως είπαν γείτονες, ο δράστης, άεργος και διαζευγμένος, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Το έγκλημα διαπράχθηκε εν ψυχρώ σήμερα το πρωί, την ώρα που τα θύματα έπιναν καφέ στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, το οποίο βρίσκεται δίπλα από αυτό του δράστη.
Ο 40χρονος πήρε μία κυνηγετική καραμπίνα, την οποία κατείχε παράνομα και αφού πήγε στο σπίτι των γειτόνων του, οι οποίοι βρίσκονταν στο μπαλκόνι, γέμισε το όπλο και άρχισε να τους πυροβολεί.
Τα θύματα αιφνιδιάστηκαν και δεν μπόρεσαν καν να αντιδράσουν. Όταν ο δράστης σταμάτησε τους πυροβολισμούς, πατέρας και γιός κείτονταν νεκροί στο μπαλκόνι του σπιτιού τους που λίγο πριν είχαν βγεί αμέριμνοι να απολαύσουν τον καφέ τους...
Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν νεκρό τον 54χρονο και βαριά τραυματισμένο τον 27χρονο.
Ο 54χρονος, όπως διαπιστώθηκε, έφερε τραύμα από όπλο στην αριστερή θωρακική χώρα και ο γιος του σοβαρό τραύμα στην πλάτη, ο οποίος τελικά εξέπνευσε κατά τη διακομιδή του, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδα
Σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας, το διπλό έγκλημα σημειώθηκε χωρίς να υπάρχει καμία αιτία, ενώ ο δράστης φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και να ακολουθούσε εδώ και καιρό θεραπευτική αγωγή.
Ο 40χρονος μετά το διπλό φονικό κλείστηκε στο σπίτι του και απειλούσε να πυροβολήσει τους αστυνομικούς πήγαν να τον συλλάβουν.
Μετά από επιχείρηση ο δράτης συνελήφθη χωρίς να αντισταθεί και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Χαλκίδας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του