«Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής»


 Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής  που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 28 του μηνός Μαϊου έτους 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12η μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

                                                                 ΣΠΥΡΙΔΩΝ   ΝΙΚΟΛΑΟΥ
                  
         
Θέμα 1ο :     Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της έγκρισης του σχεδίου «Κανονισμός Λειτουργίας Δημοτικών Κοιμητηρίων Δήμου Θηβαίων» 
                   Εισηγητής: Αθ. Μερκούρης, Τμήμα Περιβάλλοντος

Θέμα 2ο :     Εξέταση της αιτήσεως της ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ, για την αναθεώρηση της άδειας εισόδου-εξόδου για το super market ιδιοκτησίας της που έχει χορηγηθεί, στις οδούς Αυλίδος και Καραμαγκιώλη.  
                   Εισηγητής: Ευστράτιος Στρατέλος Τεχνική Υπηρσία

Θέμα 3ο :     Λήψη απόφασης για προσκύρωση Δημοτικής έκτασης στο Ο.Τ. 75 στην οδό Σιμίου μετά από αίτηση του κ. Κων/νου Τσεκέ. 
                   Εισηγητής: Σωτηρία Κάστιζα Πολ/κος Μηχ/κος

Θέμα 4ο :     Καθορισμός χώρος στάθμευσης των οχημάτων των κατόχων αδειών ΤΑΞΙ με έδρα το Καπαρέλλι.
                   Εισηγητής: Η υπ΄ αριθ. 2/2012 Απόφ. της Τοπ. Κοιν. Καπαρελλίου

Θέμα 5ο :     Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, «Κυλικείο», στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, επί της επαρχιακής οδού Θηβών-Νεοχωρακίου, μετά από αίτηση της ΔΗ.Κ.Ε.Θ.
                   Εισηγητής: Δήμητρα Κολέσια Γραφείο Έκδοσης Αδειών Καταστημάτων

Θέμα 6ο :     Λήψη απόφασης για την απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού Αντιγόνης σε μήκος 2,5 μέτρων μπροστά από την είσοδο έξοδο παρόδιας ιδιοκτησίας του κ. Αναδιώτη Λουκά.
                   Εισηγητής: Σχετ. η 51/2012 Απόφ. Δημοτικής Κοινότητας Θήβας

Θέμα 7ο :     Λήψη απόφασης για την απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού Αγ. Νικολάου 3 & Βρυζάκη σε μήκος 2,5 μέτρων μπροστά από την είσοδο έξοδο παρόδιας ιδιοκτησίας του κ. Σταμάτη Χαλβατζή του Ηλία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του