Συνελήφθησαν ένας 26χρονος Βούλγαρος διακινητής και επτά μη νόμιμοι μετανάστες στην Τραγάνα


Επίσης, το πρωί της ίδιας ημέρας στην Τραγάνα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, ένας 26χρονος Βούλγαρος διακινητής, ο οποίος προωθούσε επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες (δύο υπηκόους Αφγανιστάν και πέντε υπηκόους Συρίας, εκ των οποίων δύο γυναίκες) ηλικίας από 18 έως 26 ετών, στο εσωτερικό της Χώρας.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν και ακινητοποίησαν στα διόδια της Τραγάνας και συγκεκριμένα στην 131η  χ/θ της Νέας Εθνικής Οδού Λαμίας – Αθηνών (ρεύμα προς Αθήνα), ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος Βούλγαρος, προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.
Κατά την διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι εντός του οχήματος  επέβαιναν επιπλέον επτά αλλοδαποί οι οποίοι στερούνταν παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και συνελήφθησαν.
Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα που διεξήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης, προέκυψε ότι ο 26χρονος Βούλγαρος είχε αναλάβει τη διακίνηση των επτά μη νόμιμων μεταναστών, από το Σουφλί Έβρου με προορισμό την Αθήνα Αττικής έναντι του χρηματικού ποσού των (200) ευρώ που θα λάμβανε για τον καθένα.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα του 26χρονου, ως μέσο διακίνησης λαθρομεταναστών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του