Υπάρχει τώρα Ελληνική Δικαιοσύνη?? Δυστυχώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Στην 6η Μαίου σας δίδεται η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.






Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Κύριε Δικαστά, ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ και ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ":

Υπάρχει τώρα Ελληνική Δικαιοσύνη?? 

Δυστυχώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. 

Τα πάντα είναι διεφθαρμένα στο Δικαστικό Σώμα. 

Από τον χαμηλότερο υπάλληλο μέχρι τους Ανώτατους Δικαστικούς η περισσότεροι είναι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ. 

Οι ολίγοι ΕΝΤΙΜΟΙ που είναι ακόμα στο σώμα είναι υπό ΔΙΩΓΜΟ. 
Ορισμένη Ελληνική Τράπεζα οι Ανώτατοι Δικαστικοί την έχουν στο ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ διότι εξυπηρετεί Αυτούς, τους Πολιτικούς και Επιχειρηματίες να διακινούν τις ΜΑΥΡΕΣ ΜΙΖΕΣ ανά την υφήλιο και να παίρνουν και Δάνεια !!. 
Το ΜΟΝΟ δικαστήριο γιά να βρεί ο Έλληνας το δίκαιό του είναι το ΕΥΡΩΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. Εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο τα Ελληνικά Δικαστήρια καταδικάζονται γιά τις παρανομοίες που κάνουν τα Ελληνικά Δικαστήρια στους Έλληνες πολίτες από το Ευρωδικαστήριο που εμείς οι Έλληνες τα πληρώνουμε σε ΦΟΡΟΥΣ και ΧΑΡΑΤΣΙΑ. 
Είναι τόσο διεφθαρμένοι όλοι αυτοί οι Δικαστικοί που διορίστηκαν από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ...

τα 37 χρόνια που μας κυβερνούν, για να μπορέσης να πας στο Ευρωδικαστήριο πρέπει να φθάσης στο ΕΦΕΤΕΙΟ και τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ και να έχεις ξοδεύσει αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ με τα υψηλά παράβολα τους ώστε να έχεις το δικαίωμα να πας στο Ευρωδικαστήριο όπου τα δικαστικά έξοδα είναι ΜΗΔΕΝ. Έλληνες ξυπνήστε η Ελλάδα πρέπει να βγεί από αυτόν τον ΒΟΘΡΟ που μας έβαλαν. Στην 6η Μαίου σας δίδεται η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του