Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κλοπή, σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στην Ξηρονομή


Συνελήφθησαν, προχθές (15-05-2012) το απόγευμα, στην περιοχή των Πλαταιών Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 42 και 14 ετών αντίστοιχα, για κλοπή σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, στην οικία του στην Ξηρονομή Βοιωτίας.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξιχνιάσθηκε ακόμη μία περίπτωση κλοπής, που διέπραξαν οι δύο συλληφθέντες πριν από περίπου δύο εβδομάδες, σε βάρος 78χρονης ημεδαπής στις Ερυθρές Αττικής και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.
Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα οι δύο δράστες, αφού εισήλθαν σε οικία 80χρονου ημεδαπού όπου διέμενε με την σύζυγό του στην Ξηρονομή Βοιωτίας, κατάφεραν με την μέθοδο της απασχόλησης, να αφαιρέσουν το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ, τέσσερα (4) χρυσά δαχτυλίδια και δύο (2) χρυσά βραχιόλια.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, κατάφεραν μετά από συντονισμένες έρευνες και σε σύντομο χρονικό διάστημα, να εντοπίσουν τους δύο δράστες στην περιοχή των Πλαταιών Βοιωτίας και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους τα κλοπιμαία και κατασχέθηκαν.
Στη συνέχεια τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, όπου αναγνωρίσθηκαν από τον 80χρονο παθόντα και του αποδόθηκαν τα κατασχεθέντα χρήματα και χρυσαφικά.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι ίδιοι δράστες την 05-05-2012 το απόγευμα, αφαίρεσαν και πάλι με την μέθοδο της απασχόλησης το χρηματικό ποσό των (1.700) ευρώ από 78χρονη ημεδαπή στις Ερυθρές Αττικής.
Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του