ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2012: Παρουσίαση βιβλίου «Ήθη και έθιμα της Λιβαδειάς»

Το 3ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς και η εφημερίδα ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Ήθη και Έθιμα της Λιβαδειάς» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 9:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Κρύας.
Οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους και την πολύτιμη συνδρομή του εκδότη της εφημερίδας «Βοιωτική Ώρα» και θεατρικού συγγραφέα κ. Πέτρου Χουτζούμη, επιχείρησαν την καταγραφή των ηθών και εθίμων της πόλης μας.
 Η όλη προσπάθεια είχε ως βασικό στόχο τα παιδιά μας να γνωρίσουν τις λαϊκές παραδόσεις της πόλης και να συμβάλλουν με αυτό τον τρόπο στη διάσωση αλλά και τη διάδοσή τους προς όλους και κυρίως στους νέους της πόλης μας. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν φωτογραφίες και μαγνητοσκοπημένο υλικό για τα έθιμα της Λιβαδειάς, καθώς και λαογραφικό υλικό, ενώ θα υπάρξει αφήγηση κειμένων σχετικά με τα έθιμα της πόλης.
Η παρουσία σας θα είναι μεγάλη τιμή για εμάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του