Συνελήφθη 28χρονος υπήκοος Ρουμανίας για κλοπή οχήματος από το Νεοχωράκι Βοιωτίας

Η κλοπή αποκαλύφθηκε όταν ο δράστης οδηγώντας το κλεμμένο όχημα εξετράπη της πορείας του στη Θήβα και ακινητοποιήθηκε 
 Συνελήφθη, στις (18-09-2012) το βράδυ στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Θηβών, ένας 28χρονος υπήκοος Ρουμανίας, κατηγορούμενος για κλοπή οχήματος από το Νεοχωράκι Βοιωτίας.
Ειδικότερα ο 28χρονος κινούμενος με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο στην Παλαιά εθνική Οδό Θηβών – Ελευσίνας, εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Θηβών, προκειμένου να επιληφθούν του τροχαίου ατυχήματος. Όπως διαπιστώθηκε το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος ήταν κλεμμένο. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, προέκυψε ότι ο δράστης μετέβη στο Νεοχωράκι Βοιωτίας και αφαίρεσε το ανωτέρω όχημα, το οποίο ανήκει σε 35χρονο ημεδαπό.
Ο δράστης συνελήφθη, ενώ το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο υπέστη υλικές ζημιές, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του