Άνοδος της θερμοκρασίας

Ο καιρός σήμερα
Aίθριος  ο καιρός σε όλη τη χώρα με άνοδο της θερμοκρασίας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα αγγίξει και τους 32 βαθμούς Κελσίου στην Αττική.
Αττική:Ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 32 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Ο καιρός θα είναι αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 32 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη:Ο καιρός θα είναι αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς  και βαθμιαία νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 ως 28 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
:Ο καιρός θα είναι αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Ο καιρός θα είναι αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη:Ο καιρός θα είναι αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 28 βαθμούς και στην Κρήτη θα φτάσει έως και τους 30.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Ο καιρός θα είναι αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 ως 29 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του