ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ: Υπεγράφη η ανακατασκευή του Ξενία


Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι την προηγούμενη Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012 υπεγράφη η σχετική σύμβαση κατασκευής του έργου «Ανακατασκευή Ξενία Λιβαδειάς» προϋπολογισμού 349.999,99 €.
Σημειώνεται ότι στις 31.01.2012 πραγματοποιήθηκε ο Δημόσιος Μειοδοτικός Διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές και επί μέρους ποσοστά έκπτωσης για την ανάθεση του συγκεκριμένου έργου.  Υπήρξε ένσταση επί της επιλογής αναδόχου και ως εκ τούτου αποφάνθηκε η Επιτροπή του άρθρου 152 του Δ.Κ.Κ.
Μετά την ολοκλήρωση της απαιτούμενης διαδικασίας, ανάδοχος εταιρεία αναδείχθηκε η «Αφοι Βαρελά Α.Ε.» με έδρα την Χαλκίδα και με ποσοστό έκπτωσης 43,45%.  Για την εν λόγω σύμβαση προηγήθηκε προσυμβατικός έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Η διάρκεια υλοποίησης του έργου είναι 180 ημέρες

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του