ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση, «ΓΕΜΗ - αυτοαπογραφή των επιχειρήσεων - Υπηρεσία Μιας Στάσης»


Το Επιμελητήριο Βοιωτίας  σε συνεργασία με την Κεντρική Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και τον Σύλλογο Λογιστών Λιβαδειάς διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 7.00 μμ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριου Βοιωτίας, στην Λιβαδειά, (Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά)
Ομιλητές εκδήλωσης
Γεώργιος Γεωργακόπουλος Συντονιστής της Κεντρικής Υπηρεσίας Γ.Ε.ΜΗ./ΚΕΕΕ
Γεώργιος Σουρμελής Ειδικός Επιστημονικός Συνεργάτης της Κεντρικής Υπηρεσίας Γ.Ε.ΜΗ./ΚΕΕΕ, εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης,  Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Η ενημερωτική εκδήλωση θα έχει, ως θέμα, τον ρόλο και την λειτουργία του ΓΕΜΗ,
την αυτοαπογραφή των επιχειρήσεων, καθώς και την λειτουργία της Υπηρεσίας Μιας Στάσης.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και απευθύνεται σε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Αγνιάδης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του