ΒΟΙΩΤΙΑ: Ένστολη συγκέντρωση στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας


Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ενάντια στα νέα μέτρα και τις περικοπές που επεξεργάζεται η συγκυβέρνηση κατ’εντολήν της τρόικα με σκοπό τη διάσωση της οικονομίας μέσω της εξαθλιώσεως των Αστυνομικών και των οικογενειών τους, πραγματοποιήθηκε στις 17/09/2012 με ιδιαίτερη επιτυχία και μαζική συμμετοχή των Αστυνομικών, συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας στην είσοδο της Αστυνομικής Διευθύνσεως.
Το προεδρείο της Ε.Α.Υ.Β. κάλεσε τους συναδέλφους σε εγρήγορση ενόψει των  απερχόμενων δυναμικών κινητοποιήσεων ενώ αναρτήθηκε πανό με σύνθημα «ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ» και ακολούθως ενημερώθηκαν οι συμπολίτες μας, μέσω φυλλαδίων που διανεμήθηκαν, για το δίκαιο των αιτημάτων μας.
Ο αγώνας για επιβίωση συνεχίζεται μέχρι τέλους..
Η Ε.Α.Υ.Βοιωτίας μετά τις απόλυτα πετυχημένες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα και Λιβαδειά σας καλεί να συμμετάσχετε σε ακόμη μία δυναμική ένστολη κινητοποίηση, την Πέμπτη 20/9/2012 στη Λαμία ,ενάντια στην πολιτική που σκοπό έχει τη διάσωση της οικονομίας μέσω της εξαθλιώσεως των Αστυνομικών και τη διάλυση των υπηρεσιών .
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που επιθυμούν, να 9/2012  στα κάτωθι δηλώσουν συμμετοχή έως την 18.00 της 19/9/2012  στα κάτωθι τηλέφωνα. Πρόεδρος 6984246565, Γραμματέας 6974047949. Μισθωμένο λεωφορείο από την Ε.Α.Υ.Β. θα αναχωρήσει από την Α.Υ.Θηβών την 08.30 και την Α.Δ.Βοιωτίας την 09.00 της 20/9/2012.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ..Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                   
Ο ΓΕΝ.   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ  ΖΑΧΑΡΙΑΣ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του