Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα


Το απόγευμα του Σαββάτου στη Λιβαδειά και συγκεκριμένα στην 16η χ/θ της Εθνικής Οδού Άμφισσας – Λιβαδειάς, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα.
Ειδικότερα περίπου στις 19:25΄ το απόγευμα, Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο με οδηγό μία 32χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 45χρονος ημεδαπός και στη συνέχεια το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο  τραυματισμό της 32χρονης.
Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της θανούσας.
Διενεργείται προανάκριση, από το Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς, για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του