Συνελήφθη 65χρονος ημεδαπός στην Ιστιαία Ευβοίας, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί Βούλευμα σύλληψής του για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παράνομη παρακράτηση

Συνελήφθη, στις (18-09-2012) το μεσημέρι στην Νέα Σινασσό Ιστιαίας Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, ένας 65χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί το από 28-11-2011 Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Σύμφωνα με το Βούλευμα διατασσόταν η σύλληψη του 65χρονου για συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση και παράνομη παρακράτηση.
Ειδικότερα, από τις αστυνομικές έρευνες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος από τον Ιούνιο του 2011, προέκυψε η εμπλοκή του 65χρονου, καθώς και της αλλοδαπής συζύγου του σε κύκλωμα εκμετάλλευσης αλλοδαπών γυναικών.
Συγκεκριμένα το Μάιο του 2010, η σύζυγος του 65χρονου κατακρατούσε παράνομα 35χρονη υπήκοο Ρωσίας σε σπίτι στην Ιστιαία. Της είχε αφαιρέσει τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και την εξανάγκαζε να πραγματοποιεί ερωτικά ραντεβού, έναντι χρηματικής αμοιβής, με πελάτες νυχτερινού κέντρου που άνηκε στον 65χρονο σύζυγό της, παρακρατώντας το σύνολο των χρημάτων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χαλκίδας. Σημειώνεται ότι η αλλοδαπή σύζυγός του είχε επίσης συλληφθεί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας την 19-04-2012, σύμφωνα με το ανωτέρω Βούλευμα για τα ίδια αδικήματα και οδηγήθηκε στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του