Σύσσωμοι οι πολίτες του Πυρίου Θηβών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Συνέλευσης για την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα των Ρομά



Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Πυρίου, παρουσία του Δημάρχου Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου, του Αντιδήμαρχου κ. Αντρέα  Χατζησταμάτη, του Περιφερειακού Συμβούλου κ.
Γιώργο Ψυχογιό , του Προέδρου του εμπορικού συλλόγου κ. Στρατέλο και αρκετών δημοτικών συμβούλων, τα μέλη της επιτροπής Αγώνα παρουσίασαν επίσημα το ψήφισμα των πολιτών του Πυρίου Θηβών.
  Ο Δήμαρχος είπε στην ομιλία του στους πολίτες ότι παρακολουθεί το θέμα των Ρομά από την εποχή που ήταν στην αντιπολίτευση, και ένιωθε την αγωνία της τότε Δημοτικής Αρχής στο να βρεθούν λύσεις.
Υποσχέθηκε ότι μαζί με την επιτροπή Αγώνα και με κάθε Νόμιμο τρόπο θα δώσει λύση στο θέμα των Ρομά.
Χρειάζεται την συμπαράσταση των πολιτών σε κάθε βήμα του ώστε γρήγορα να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.
Στην Συνέχεια συμφώνησαν ομόφωνα να περπατήσουν όλοι μαζί μέχρι τον κόμβο του Σταματόπουλου, (όπου βρίσκεται ο καταυλισμός των Ρομά) και να "κόψουν τον δρόμο" συμβολικά για δέκα λεπτά.
Διακριτική ήταν και η παρουσία της Αστυνομίας και Τροχαίας του Α.Τ.Θηβών, ενώ σε μικρή απόσταση βρίσκονταν μια κλούβα με Άντρες των ΜΑΤ για παν ενδεχόμενον... (προστασίας των πολιτών από τους Ρομά)



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του