ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ: Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή

Με την παρούσα σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την 26η Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Τετάρτη ώρα 11.00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
1. Εγκριση Απολογισμού Δήμου Λεβαδέων έτους 2011.
2. Κατάρτιση όρων σύναψης δανείου ποσού 2.974.462,00 ευρώ με αναγνωρισμένο πιστωτικό ίδρυμα για εξόφληση υποχρέωσης του Δήμου σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 2 του Ν. 4038/12.
3. Ανάμόρφωση προϋπολογισμού τρέχουσας χρήσης.
4. ΄Εγκριση Πρακτικών Δημοπρασίας του έργου : «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ Ε.Π.Α.Λ. – Ε.Π.Α.Σ. – Σ.Ε.Κ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ».
5. ΄Ελεγχος των προβλεπόμενων από το άρθρο 4.2 της διακήρυξης του έργου : «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ» , δικαιολογητικών για τη σύναψη.....
σύμβασης , για την εκτέλεση του προαναφερόμενου έργου , τα οποία προσκόμισε η εταιρεία «Γ. ΚΑΡΑΤΣΙΩΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.»
6. Δεύτερη επανάληψη Δημοπρασίας του έργου : «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΣΤΕΡΕΩΣΗ ΤΡΙΧΙΝΟΥ ΓΕΦΥΡΙΟΥ».
7. Διάθεση πίστωσης ποσού 79.439,47 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) για την πληρωμή της 18ης και 19ης (τελικής) εντολής πιστοποίησης έργου «ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ».
8. ΄Εγκριση διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 442.162,86 ευρώ , δαπάνης για την προμήθεια «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ , ΤΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΡΚΥΝΑ» του Δήμου Λεβαδέων.
9. ΄Εγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή.
10. Εξέταση της αριθ. 23/2012 απόφασης της Δημοτικής Κοινότητας Κυριακίου.
11. Διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 4.305,00 ευρώ για την εκπόνηση της μελέτης που φέρει τον τίτλο : «ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΝΘΟΧΩΡΙΟΥ».
12. Διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 4.093,44 ευρώ για την εκπόνηση της μελέτης που φέρει τον τίτλο : «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ Δ.Δ. ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ».
13. Διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 4.093,44 ευρώ για την εκπόνηση της μελέτης που φέρει τον τίτλο : «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΝΘΟΧΩΡΙΟΥ».
14. Διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 4.305,00 ευρώ για την εκπόνηση της μελέτης που φέρει τον τίτλο : «ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ».
15. ΄Εγκριση διάθεσης εγγεγραμμένης πίστωσης ποσού 36.000,00 ευρώ , δαπάνης διαμόρφωσης κατασκευής παραγκών εμποροπανήγυρης Δήμου Λεβαδέων έτους 2012.
16. Διάθεση εγγεγραμμένων πιστώσεων για την πληρωμή Προνοιακών Επιδομάτων Νομού Βοιωτίας (Δ΄δίμηνο 2012).
17. Κατάρτιση όρων διακήρυξης του έργου : ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ , ΤΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΡΚΥΝΑ» του Δήμου Λεβαδέων.
 ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του