ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ: Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Με την παρούσα σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα πραγματοποιηθεί την 25η Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Τρίτη ώρα 11.00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα. Το θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι το εξής:
1. Καθορισμός τόπου , χρόνου και τρόπου τέλεσης της Εμποροπανήγυρης και συγκρότηση Επιτροπής για το έτος 2012.
2. Εξέταση της αριθ. 1/2012 απόφασης της Τοπικής Κοινότητας Παρορίου του Δήμου Λεβαδέων σχετικά με την κατασκευή παρεκκλησίου στην περιοχή «Ασπρομούλκι» της Κοινότητας Παρορίου.
3. Εξέταση της αριθ. 32/2012 απόφασης της Δημοτικής Κοινότητας Κυριακίου.
4. Εξέταση αιτήματος της εταιρείας ΜΠΟΛΟΒΙΝΗ Γ. – ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ Α. περί μεταφοράς με ίδια έξοδα του αγάλματος Αθανασίου Διάκου επί της οδού Τροφωνίου.
5. Εξέταση αιτήματος ΤΣΑΜΠΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ περί χορήγησης στάθμευσης επί της οδού Πλουτάρχου 44.
6. Εξέταση αιτήματος της εταιρείας Π.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. περί χορήγησης χώρου στάσης λεοφωρείου έμπροσθεν του ξενοδοχείου ¨ΛΕΒΑΔΕΙΑ’.
7. Εξέταση αιτήματος του κ. ΨΥΧΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ περί έγκρισης στάθμευσης φορτηγού αυτοκινήτου έμπροσθεν του καταστήματός του επί της οδού Δημάρχου Ανδρεαδάκη 9-11.
8. Προέγκριση ΄Ιδρυσης Καταστήματος «ΚΑΦΕ ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ» του Ντσίμα Κωνσταντίνου του Αργυρίου.
9. Προέγκριση ΄Ιδρυσης Καταστήματος «Καφενείο Ουζερί - Ψητοπωλείο» της κ. Κουτσούρη Μαρίνας του Σταύρου.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του