Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί για απόπειρα διάρρηξης σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών Φωκίδας

Συνελήφθησαν, στις (18-09-2012) το μεσημέρι στους Δελφούς Φωκίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 40χρονος υπήκοος Ιταλίας και ένας 37χρονος υπήκοος Αλγερίας, κάτοικοι Αθηνών Αττικής, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία σε Ι. Χ. Ε. αυτοκίνητο.
Ειδικότερα ο 40χρονος χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι, αποπειράθηκε να διαρρήξει Ι. Χ. Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 35χρονης ημεδαπής, το οποίο βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Δελφών.
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή, αντιλήφθηκαν την απόπειρα διάρρηξης και μετά από δυναμική επέμβαση συνέλαβαν τόσο τον 40χρονο, όσο και τον 37χρονο συνεργό του, ο οποίος τον περίμενε σε κοντινή απόσταση εντός αυτοκινήτου, προκειμένου στην συνέχεια να διαφύγουν.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το ψαλίδι, το οποίο είχε λίγο νωρίτερα χρησιμοποιήσει ο 40χρονος προκειμένου να διαρρήξει το αυτοκίνητο.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Δελφών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του