Ετήσια Γενική Συνέλευση στον ΑΚΟΛ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου μας, στην 25η/10-09-2012 συνεδρίασή του, αποφάσισε την πραγματοποίηση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το άρθρο 6 του καταστατικού.        
Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 5,30 μ.μ., στην αίθουσα του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ (Λ. Κουτσοπετάλου 1 – Λιβαδειά), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :
1.Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης  
2.Διοικητικός & οικονομικός απολογισμός
3.Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
4.Τοποθετήσεις μελών
5.Προσδιορισμός στόχων επόμενης χρονιάς
6.Ψηφοφορία για την έγκριση του διοικητικού & οικονομικού απολογισμού
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης στις 6,30 μ.μ.
Η παρουσία όλων των μελών θεωρείται απαραίτητη, με δεδομένο ότι σ’ αυτή τη  Συνέλευση, θα μας δοθεί η δυνατότητα να ανταλλάξουμε απόψεις, καθώς και να προσδιορίσουμε τους στόχους δράσης μας, για την επόμενη περίοδο.

Για το Δ. Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Γεωργία Θεοδώρου-Μπενέτου           
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Χρήστος  Αλογοσκούφης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του