Η ΔΕΗ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ



DEHREYMA
Απίστευτο και όμως αληθινό είναι αυτό που συνέβη πριν λίγες μέρες σε αστυνομικό τμήμα, με τη ΔΕΗ να κόβει το ρεύμα λόγω οφειλών!
Πιο αναλυτικά, ο εργολάβος που κατασκεύασε το κτίριο στις Φέρες του Έβρου δεν φρόντισε να πληρώσει τον λογαριασμό, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έφτανε τα 5.000 ευρώ, με επακόλουθο συνεργείο της ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα. Να σημειωθεί ότι το κτίριο έχει εργολαβικό ρεύμα γιατί δεν έχει παραληφθεί ακόμα, ωστόσο στα κρατητήρια που διαθέτει υπάρχουν δεκάδες κρατούμενοι, μεταξύ των οποίων και 20 άτομα, που κατηγορούνται για ποινικά αδικήματα.
Μετά από περίπου τρεις ώρες στο... σκοτάδι και κατόπιν παρέμβασης της ηγεσίας της αστυνομίας, το ρεύμα επανήλθε. Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες εβδομάδες από το ίδιο κτίριο είχαν αποδράσει οκτώ κρατούμενοι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του