Και τι δεν βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι 37χρονου στην Αυλίδα


Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Αυλίδας Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, ένας 37χρονος υπήκοος Γεωργίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων κλοπών και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, τέθηκε από τους αστυνομικούς σε διακριτική επιτήρηση η οικία του 37χρονου, όπου ο δράστης εντοπίστηκε κατά την έξοδο του από αυτή και ακινητοποιήθηκε.
Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
• Ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, με κομμένη την κάνη του, επιμελώς κρυμμένο στο εσωτερικό της καπνοδόχου του τζακιού της οικίας,
• ένας σουγιάς, με μήκος λάμας 8 εκατοστών,
• μία μεταλλική ταχυγεμιστήρα περιστρόφου,
• ένας μάλλινος σκούφος, τύπου Full Face και δύο 2 ζευγάρια γάντια,
• ένας μπαλτάς, με μήκος λάμας 23 εκατοστών,
• μία σιδερένια «σκύλα», μήκους 86 εκατοστών, κατάλληλα διαμορφωμένη ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διαρρηκτικό εργαλείο,
• τρία αλυσοπρίονα και δύο ηλεκτρικοί τροχοί,
• δύο ηλεκτρικά δραπανοκατσάβιδα και τρία κινητά τηλέφωνα,
• πλήθος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, καθώς και
• ένα ζευγάρι κιάλια και ένα ανδρικό ρολόι.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι το κατασχεμένο κυνηγετικό όπλο είχε αφαιρεθεί από οικία ιδιοκτησίας 60χρονου, στην οποία ο 37χρονος είχε εισέλθει παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο αυτής, το χρονικό διάστημα μεταξύ 20/25-10-2010, όπου είχε αφαιρέσει επιπλέον άλλο ένα κυνηγετικό όπλο, το χρηματικό ποσό των 1.500 περίπου ευρώ και διάφορες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.
Η έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προκειμένου να διευκρινιστεί σε ποιες ακόμη αξιόποινες πράξεις εμπλέκεται ο 37χρονος, ενώ διερευνάται η προέλευση και η κατοχή των υπολοίπων κατασχεθέντων αντικειμένων, προκειμένου αυτά να αποδοθούν στους νόμιμους κατόχους τους.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του