Θέλει αποδείξεις το νέο ήθος στην πολιτική…

Θέλει αποδείξεις το νέο ήθος στην πολιτική…
Για παράβαση καθήκοντος και ο Κώστας Σωτηρόπουλος στην υπόθεση των stage του τότε δήμου Λιβαδειάς επί θητείας Δημήτρη Τσιφή που επίσης εμπλέκεται στο ζήτημα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές.
Στη λήξη ουσιαστικά της θητείας του θίγεται ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος, ωστόσο στην ολιγόμηνη διαχείριση των θεμάτων προσωπικού του Δήμου, δεν αντιλήφθηκε και κυρίως δεν αντέδρασε μπροστά σε μία «καραμπινάτη» παρατυπία όπως λένε ορισμένοι.
Απασχολούμενοι του Δήμου μέσω των προγραμμάτων stage είχαν μετακινηθεί σύμφωνα με την κατηγορία χωρίς λόγω και αιτία σε πολιτικά γραφεία και πιο συγκεκριμένα στην υποψήφια τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Άρια Αγάτσα που αργότερα μεταπήδησε στη Ν.Δ.

Μάλιστα το θέμα που αναφέρθηκε σήμερα το πρωί στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΕΙΡΙΟΣ αφορά και τον δήμο της Θήβας επί θητείας Νίκου Σβίγγου όπου και εκεί εμπλέκονται επίσης και δύο τότε αντιδήμαρχοι  Παναγιωτης  Βενιζελος  και η κυρια  Πετικα  Ελλενη.
Εμείς πρώτοι δεχόμαστε οτι δεν υπάρχει καμία απολύτως παρανομία.
Προκύπτει όμως ένα μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα.
Γι αυτό εμείς επιμένουμε, οτι αυτό που χρειάζεται σήμερα η κοινωνία μας, είναι δικαιοσύνη και όχι ανθρώπους που θέλουν να ασκήσουν πολιτική από θέσεις ευθύνης μόνο για την πολιτική (που μεταξύ άλλων έχει κριθεί στο μυαλό και τη συνείδηση του λαού) και που μόνο στόχο έχουν να διασώσουν το καταρρέον σύστημα που μας εξαθλίωσε.
Όχι άλλη κοροϊδία λοιπόν…
«Καταψηφίσετε τους»… Όπως είπε και ο Κλέαρχος Περγαντάς
Να σημειωθεί τέλος οτι η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Ιούλιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του