Τα αποκαλυπτήρια της ψήφισης του 4ου μνημονίου


vouli-live-570-800x533Ψηφίστηκε το 4ο μνημόνιο με τον πρωθυπουργό στο γραφείο του και όχι στο κοινοβούλιο.
Ψηφίστηκε το 4ο μνημόνιο με μίνι κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα, που εξευτέλισαν ακόμη περισσότερο την κοινοβουλευτική διαδικασία.
Ψηφίστηκε το 4ο μνημόνιο με αγορεύσεις βουλευτών καθ΄ υπαγόρευση , που διάβαζαν όσα τους είχανε γράψει να πουν με πολλά σαρδάμ. Σκέτοι παπαγάλοι.
Ψηφίστηκε το 4ο μνημόνιο και οι «αντάρτες» από κότες έγιναν κοτούλες.
Ψηφίστηκε το 4ο μνημόνιο και η διαδικασία αποκάλυψε τον ουσιασΤα αποκαλυπτήρια της ψήφισης  του 4ου μνημονίουapokal

Ψηφίστηκε το 4o μνημόνιο και η διαδικασία απέδειξε ότι η αντιπολίτευση δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τα κυβερνητικά πραξικοπήματα για μια φορά ακόμη.

Ψηφίστηκε το 4ο μνημόνιο και ο λαός δεν αντέδρασε για μια φορά ακόμη. Διαμαρτυρήθηκαν ελάχιστοι και μερικοί «πατέρες του Έθνους» (Χατζιδάκις) επαίρονταν από το Βήμα της Βουλής για τη μη αντίδραση.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας, αφού εκλέξαμε αυτούς τους «άρχοντες», που τους ανεχόμαστε ξαπλωμένοι στους καναπέδες και προφανώς θα τους ξαναψηφίσουμε.
Είπαμε ότι είμαστε « λαός κυρίαρχος», αλλά όχι και τόσο... Κυρίαρχος. Θα πείτε ότι ο λαός για να αφυπνιστεί χρειάζεται ένα ηγέτη.
Έλα ντε...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του