Συλλήψεις για βεγγαλικά σε Δήλεσι και Οινόφυτα

Συνελήφθη 25χρονη ημεδαπή για παράνομη κατοχή και πώληση παιδικών αθυρμάτων και βεγγαλικών στο Δήλεσι Βοιωτίας
Κατά την διενέργεια αιφνιδιαστικού αστυνομικού ελέγχου σε περίπτερο ιδιοκτησίας της, κατασχέθηκαν συνολικά -2.500- παιδικά αθύρματα (σκορδάκια) και -6- βεγγαλικά
Συνελήφθη, χθες (28-03-2014) το απόγευμα στο Δήλεσι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μία 25χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή και πώληση παιδικών αθυρμάτων και βεγγαλικών.
Ειδικότερα, κατά τη διενέργεια αιφνιδιαστικού αστυνομικού ελέγχου σε περίπτερο, ιδιοκτησίας της 25χρονης, κατελήφθη η ίδια να διαθέτει προς πώληση και κατασχέθηκαν συνολικά (2.500) παιδικά αθύρματα (σκορδάκια) και έξι βεγγαλικά, για τα οποία δεν είχε εφοδιαστεί με την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
Συνελήφθη 56χρονη ημεδαπή για παράνομη κατοχή και πώληση παιδικών αθυρμάτων στα Οινόφυτα Βοιωτίας
Κατά την διενέργεια αιφνιδιαστικού αστυνομικού ελέγχου σε κατάστημα mini market ιδιοκτησίας της, κατασχέθηκαν συνολικά -2.600- παιδικά αθύρματα (σκορδάκια)
Συνελήφθη, χθες (28-03-2014) το απόγευμα στα Οινόφυτα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μία 56χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή και πώληση παιδικών αθυρμάτων.
Ειδικότερα, κατά τη διενέργεια αιφνιδιαστικού αστυνομικού ελέγχου σε κατάστημα mini market, ιδιοκτησίας της 56χρονης, κατελήφθη η ίδια να διαθέτει προς πώληση και κατασχέθηκαν συνολικά (2.600) παιδικά αθύρματα (σκορδάκια), για τα οποία δεν είχε εφοδιαστεί με την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
Οι έλεγχοι εν όψει των εορτών του Πάσχα, θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του