ME TΡΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΗΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ...




Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η δολοφονία απίστευτης αγριότητας με θύμα τον σωφρονιστικό υπάλληλο Γιώργο Τσιρώνη,  που άφησε την τελευταία του πνοή ...
μέσα στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου σημειώθηκε η πρωτοφανής δολοφονική επίθεση.

Το απίστευτο περιστατικό έγινε ανήμερα της 25ης Μαρτίου, όταν Αλβανός κατάδικος Ιλία Καρέλι κάρφωσε αυτοσχέδιο μαχαίρι στο λαιμό του άτυχου 46χρονου υπαρχιφύλακα από το Αγρίνιο.


Ο βαρυποινίτης, σύμφωνα με νεώτερα στοιχεία, είχε υποβάλει αίτημα αποφυλάκισης, καθώς είχε εκτίσει πάνω από τα 3/5 της ποινής του. Να σημειωθεί πως είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια και εννέα μήνες φυλάκιση για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, ναρκωτικά και παράνομη είσοδο στη χώρα. Ο κρατούμενος επιτέθηκε στον  άτυχο υπαρχιφύλακα καθώς ενώ είχε περάσει ήδη 16 χρόνια στη φυλακή δεν έγινε δεκτό το αίτημα αποφυλάκισής του και θεώρησε τον 46χρονο υπεύθυνο.

Μετά το μεσημεριανό και ενώ οι κρατούμενοι επέστρεφαν στα κελιά τους, ο Καρέλι Ιλία έμεινε πίσω με στόχο να επιτεθεί στον υπαρχιφύλακα. Όταν τον πλησίασαν άρχισε να φωνάζει: «Αφού δεν μου δίνεται την άδεια θα πάρω έναν από εσάς μαζί μου». Αμέσως μετά και πριν προλάβει να αντιδράσει κανείς επιτέθηκε με αυτοσχέδιο μαχαίρι και σκότωσε τον 46χρονο με τρεις μαχαιριές -μία πισώπλατα, μία στη μύτη και το τελειωτικό χτύπημα στην καρωτίδα. Κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Άμφισσας, ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε.

Ο  Γιώργος Τσιρώνης υπηρετούσε από το 1997 και ήταν πολύ αγαπητός στους συναδέλφους του, με το γεγονός της δολοφονίας του να σκορπίζει θλίψη. Ο 46χρονος ζούσε με την οικογένεια του στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και ήταν έγγαμος με δύο παιδιά, εκ των οποίων το μεγαλύτερο σπουδάζει στην Αθήνα.

Στις φυλακές, μετά την άγρια δολοφονία του σωφρονιστικού υπαλλήλου, έφτασαν ειδικές δυνάμεις της ΕΛΑΣ. Μάλιστα δυνάμεις της ΕΚΑΜ πραγματοποίησαν έλεγχο στα κελιά όλων των κρατουμένων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν κρύβουν κι άλλα αυτοσχέδια όπλα.

Την ίδια ώρα τα ερωτηματικά πληθαίνουν σχετικά με την ασφάλεια μέσα στις φυλακές και το πόσο εύκολα κάποιος μπορεί να προμηθευτεί και να κατασκευάσει όπλα που μπορούν να προκαλέσουν το θάνατο, τόσο σε συγκρατούμενους τους, όσο και σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα στις φυλακές όλης της χώρας έχουν ληφθεί ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας με βάση πληροφορίες για πιθανή αναταραχή λόγω του νομοσχεδίου της κυβέρνησης αναφορικά με την σύσταση φυλακών υψίστης ασφαλείας στον Δομοκό.

Σωματείο εργαζομένων στις φυλακές Μαλανδρίνου: Είχαμε προειδοποιήσει για λουτρό αίματος
Την ίδια ώρα μέσα από ανακοίνωση το Σωματείο Εργαζομένων του Καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου υπογραμμίζει πως είχαν επανειλημμένως προειδοποιήσει για λουτρό αίματος.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Μετά το θλιβερό γεγονός της στυγερής δολοφονίας του Συναδέλφου-Φίλου-Πατέρα Γεωργίου Τσιρώνη, νιώθουμε την ανάγκη εν πρώτοις να εκφράσουμε τα ειλικρινά και θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του.

Νοιώθουμε όμως και την ανάγκη να υπενθυμίσουμε και να τονίσουμε στην ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, τις συνθήκες που μας έχουν αναθέσει να χειριστούμε.

Έχουμε επισημάνει επανειλημμένως τις δυσχέρειες του χώρου και έχουμε προειδοποιήσει για λουτρό αίματος.

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε.

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΩΡΓΟ!!!!»

Πηγή : protothema.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του