Παγκόσμιες νίκες για τους αθλητές της Ακαδημίας Τάεκβοντο Κεντρικής Στερεάς




Παγκόσμιες νίκες για τους αθλητές της Ακαδημίας Τάεκβοντο Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας στο International Taekwondo Tournament "Open Sofia 2014" στις 21-24 Μαρτίου 2014.
-Χρυσό Μετάλλιο : Γεώργιος-Ηλίας Ρέββας (Ακαδημία Taekwondo Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας - τμήμα Αράχωβας).
-Χάλκινο Μετάλλιο :
Ειρηδώρα Ρέββα (Ακαδημία Taekwondo Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας - τμήμα Αράχωβας).
Ανδριάνα Βούλγαρη (Ακαδημία Taekwondo Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας - τμήμα Ιτέας).
Ευγενία Αγγελίδη (Ακαδημία Taekwondo Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας - τμήμα Ιτέας).
*Σημείωση : Οι αθλητές Άκης Γκόλφης και Ηλίας Καραγιάννης πήραν την 4η θέση χάνοντας στον ξαφνικό θάνατο λίγο πριν τα μετάλλια.
Η προπονήτρια της αγωνιστικής ομάδας κ.Ελένη Ανδρέου(Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού,προπονήτρια Ά του Τάεκβοντο - Μαύρη Ζώνη/3DAN KOREAN WTF) συγχαίρει όλους τους αθλητές για την άριστη και επαγγελματική τους αγωνιστική συμπεριφορά σ αυτο το μεγάλο Διεθνές Πρωτάθλημα Τάεκβοντο.
https://www.facebook.com/akademiataekbonto.st.elladas

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του