META TO ΓΑΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ...




Νέο ισχυρό προβληματισμό δημιουργούν στο Μέγαρο Μαξίμου οι διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που αφορούν στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ...
και συγκεκριμένα τα φωτοβολταϊκά, καθώς περισσότεροι από δέκα βουλευτές της ΝΔ ετοιμάζουν σκληρή επιστολή, με την οποία θα ζητούν την απόσυρση των ρυθμίσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το κείμενο, που βρίσκεται στη διαδικασία συλλογής υπογραφών και αναμένεται να σταλεί τις επόμενες ώρες προς το ηνωμένο κυβερνητικό επιτελείο Μαξίμου - Βουλής, θα περιλαβάνει και δύο «ισοδύναμες» προτάσεις, οι οποίες, σύμφωνα με τους συντάκτες της, «αν εφαρμοστούν, θα ενισχύσουν το περί δικαίου αίσθημα των πολιτών και θα φέρουν έσοδα, καλύπτοντας σημαντικό μέρος της "μαύρης" τρύπας του ΛΑΓΗΕ».

Οι συγκεκριμένοι βουλευτές θα ξεκαθαρίζουν ότι στηρίζουν την κυβέρνηση -όπως έκαναν και σε άλλα δύσκολα νομοσχέδια-, κανείς όμως δεν μπορεί να προδικάσει ότι το σύνολό τους θα υπερψηφίσει τις προωθούμενες διατάξεις.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα 55 βουλευτές της ΝΔ και δύο του ΠΑΣΟΚ υπέγραφαν επιστολή-«καταπέλτη» κατά της ηγεσίας του υπουργείου Περιβάλλοντος για τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις, οι οποίες μεταξύ άλλων μειώνουν την εγγυημένη τιμή των παραγωγών.

Να σημειωθεί ότι αυτή την ώρα ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Ασημάκης Παπαγεωργίου βρίσκεται σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό, προκειμένου να βρεθεί λύση και για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Πηγή : protothema.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του