AΓΡΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ - ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ...


Άγρια καταδίωξη εκτυλίχθηκε στις τέσσερις τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στην οδό Μιχαλακοπούλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ...
δράστες ήταν τουλάχιστον δύο που επέβαιναν σε κλεμμένο ΙΧ το οποίο καταδίωξε μία ομάδα τεσσάρων μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς όταν επιχείρησαν να ελέγξουν το αυτοκίνητο, ο οδηγός του, αντί να σταματήσει, ανέπτυξε ταχύτητα και πυροβόλησε στον αέρα.

Στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Χαραλάμπους οι επιβάτες του ΙΧ αποβιβάσθηκαν και κρύφτηκαν σε γειτονικό αλσύλλιο, αρχίζοντας να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών.

Αν και οι αστυνομικοί ζήτησαν ενισχύσεις στο σημείο, οι άγνωστοι κατόρθωσαν να διαφύγουν, ενώ ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό τους. Με βάση πηγές στην ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες δεν είναι ελληνικής καταγωγής και πιθανόν πρόκειται για αλλοδαπούς που προέρχονται από τον ποινικό χώρο.

Στην ελληνική αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός, ενώ για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η Αντιτρομοκρατική και ερευνάται εάν οι δράστες έχουν σχέση με καταζητούμενους «αντάρτες πόλης». Το ΙΧ ήδη βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια καθώς οι αρχές αναζητούν δακτυλικά αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού.
Πηγή : protothema.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του