Η εξώδικος του Πάγκαλου στην ΑΥΓΗ


pagkalos aygi 
Τώρα: Ο Θόδωρος Πάγκαλος έστειλε εξώδικο πρόσκληση στην εφημερίδα ΑΥΓΗ με την οποία ζητεί να ανακαλέσει όσα συκοφαντικά-όπως γράφει- δημοσίευσε.
Απαιτεί από την ΑΥΓΗ να δημοσιεύσει την εξώδικη πρόσκληση μέχρι τις 2 Μαΐου , αλλιώς θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη.
Με την εξώδικη πρόσκληση ο Θόδωρος Πάγκαλος αρνείται ότι πρόδωσε τον Οτσαλάν και ότι έχει σχέση με το «βαθύ κράτος».

11
Ολόκληρο το κείμενο της εξώδικης πρόσκλησης
ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Του Θεόδωρου Πάγκαλου, κατοίκου Αθήνας οδός Φιλικής Εταιρείας αριθμ. 18.
ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ
1. Την Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία «Η ΑΥΓΗ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε.» που εδρεύει στην Αθήνα και στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου αριθμ. 12, νόμιμα εκπροσωπούμενη, Ιδιοκτήτρια – Εκδότρια της Ημερήσιας Πρωινής Εφημερίδας Πανελλήνιας κυκλοφορίας με τον δ.τ. «Η ΑΥΓΗ».
2. Τον κ. Βασίλη Μουλόπουλο, ατομικά και με την ιδιότητα του Προέδρου του Δ.Σ. της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «Η ΑΥΓΗ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε.», Ιδιοκτήτρια – Εκδότρια της Ημερήσιας Πρωινής Εφημερίδας Πανελλήνιας κυκλοφορίας με τον δ.τ. «Η ΑΥΓΗ», κάτοικο Αθήνας οδός Αγ. Κωνσταντίνου αριθμ. 12.
3. Τον κ. Δημήτριο Στούμπο, ατομικά και με την ιδιότητα του Διευθύνοντα Συμβούλου του Δ.Σ. της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «Η ΑΥΓΗ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε.», Ιδιοκτήτρια – Εκδότρια της Ημερήσιας Πρωινής Εφημερίδας Πανελλήνιας κυκλοφορίας με τον δ.τ. «Η ΑΥΓΗ», κάτοικο Αθήνας οδός Αγ. Κωνσταντίνου αριθμ. 12.
4. Τον κ. Νίκο Φίλη, ατομικά και με την ιδιότητα του Δ/ντη της πρωινής ημερήσιας εφημερίδας Πανελλήνιας Κυκλοφορίας με τον δ.τ. «Η ΑΥΓΗ», κάτοικο Αθήνας οδός Αγ. Κωνσταντίνου αριθμ. 12.
5. Τον κ. Σταύρο Καπάκο, ατομικά και με την ιδιότητα του Δ/ντη Σύνταξης της πρωινής ημερήσιας εφημερίδας Πανελλήνιας Κυκλοφορίας με τον δ.τ. «Η ΑΥΓΗ» κάτοικο Αθήνας οδός Αγ. Κωνσταντίνου αριθμ. 12.
6. Τον κ. Κωστή Νικολακάκο ατομικά και με την ιδιότητα του Δ/ντη Σύνταξης της πρωινής ημερήσιας εφημερίδας Πανελλήνιας Κυκλοφορίας με τον δ.τ. «Η ΑΥΓΗ» κάτοικο Αθήνας οδός Αγ. Κωνσταντίνου αριθμ. 12.
7. Τον κ. Χρήστο Σίμου, ατομικά και με την ιδιότητα του δημοσιογράφου της πρωινής ημερήσιας εφημερίδας Πανελλήνιας Κυκλοφορίας με τον δ.τ. «Η ΑΥΓΗ» κάτοικο Αθήνας οδός Αγ. Κωνσταντίνου αριθμ. 12.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Στο με αριθμό 11979 φύλλο της πρωινής ημερήσιας εφημερίδας πανελλήνιας κυκλοφορίας με τον δ.τ. «Η ΑΥΓΗ» που κυκλοφόρησε στις 23-4-2014, της οποίας ιδιοκτήτρια και εκδότρια είστε η πρώτη από εσάς, ενώ ο δεύτερος Πρόεδρος του Δ.Σ, ο τρίτος Διευθύνων Σύμβουλος, ο τέταρτος, πέμπτος και έκτος Δ/ντης και Δ/ντες Σύνταξης και ο έβδομος Δημοσιογράφος, περιέχονται κάτω από το ανυπόγραφο άρθρο με τον τίτλο «ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ» τα εξής συκοφαντικά γεγονότα:
«Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη μας το επί μέρες σχεδόν προεκλογικού χαρακτήρα ενδιαφέρον ακροδεξιών κύκλων υπέρ της αποσυρθείσης υποψηφιότητας, με πιο εμφανή τα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Δημοκρατία», αν ακούσουμε τις δηλώσεις του Φ. Κρανιδιώτη και του Θ. Πάγκαλου, τότε αντιλαμβανόμαστε ότι η αποσυρθείσα υποψηφιότητα απηχούσε το «βαθύ ελληνικό κράτος»».
Και συνεχίζει το κύριο άρθρο για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία αναφέροντας τα εξής:
«Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί το «βαθύ ελληνικό κράτος», σημειώνουμε ότι λειτουργούσε με άλλοθι το «βαθύ τουρκικό κράτος», με οργανωτικό - πολιτικό βραχίονα το γραφείο του υπουργείου Εξωτερικών στην Καβάλα ως ανταγωνιστικό του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή, δηλαδή το ελληνικό κράτος αντιμετώπιζε τη μειονότητα ως πολίτες... άλλου κράτους!»
Επίσης στην σελίδα 7 του ίδιου φύλλου της εφημερίδας και εντός πλαισίου με τονισμένα γράμματα αναγράφονται με τον τίτλο «Χέρι-χέρι διαπλοκή και νεοναζί» τα εξής συκοφαντικά γεγονότα:
«ΣΦΟΔΡΗ επίθεση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Μega εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τον τρόπο που παρουσίασε την αντικατάσταση της Σ. Σαμπιχά στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. «Η συμπύκνωση της επίθεσης από το εμετικό παραλήρημα του δελτίου του Mega δεν μας προκαλεί έκπληξη. Διαπλοκή, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και νεοναζί σε απόλυτο συντονισμό», τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Και πρόσθεσε: «Παρακολουθήσαμε μια καθόλου τυχαία συνάντηση. Τον άνθρωπο που παρέδωσε τον Οτσαλάν στη ΜΙΤ και τους νεοναζί νοσταλγούς της χούντας, να επιτίθενται χυδαία στον ΣΥΡΙΖΑ».
Στο κυρίως κείμενο της σελίδας 7 με τον δ.τ. ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ που υπογράφει ο έβδομος από εσάς, κινούμενος από δόλο και με σκοπό να προσβάλει την προσωπικότητά μου καθώς και την τιμή και την υπόληψή μου ως ανθρώπου και ως πολιτικού, αναφέρει τα εξής συκοφαντικά γεγονότα:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τεμενά στον Ερντογάν και κηρύσσει πίστη στα θέσφατα του Προξενείου», σχολίασε ο Θ. Πάγκαλος, αναφερόμενος στην απόσυρση της υποψηφιότητας. Η ίδια η κ. Σουλεϊμάν, σχολιάζοντας την απόσυρση της υποψηφιότητας της, υποστήριξε πως διώκεται από τα τουρκικά συμφέροντα: «Στον αγώνα μας αυτό βρεθήκαμε αντιμέτωποι όχι μόνο με τον απύθμενο ρατσισμό μερίδας του τοπικού Τύπου, αλλά και με τα ενεργούμενα του τουρκικού προξενείου, που μας πιέζουν, με νύχια και δόντια, να ομολογήσουμε τουρκική καταγωγή, από φόβο μήπως χάσει τη συσπείρωση και τη συνοχή της η μειονότητα».
«Πολύ γρήγορα ξέχασε τον Οτσαλάν ο κ. Πάγκαλος. Απαντώντας σε διάφορα σχόλια περί «πιέσεων» από το τουρκικό προξενείο που οδήγησαν στην αντικατάσταση της κ. Σουλεϊμάν, σχόλια τα οποία διατυπώθηκαν και από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Θ. Πάγκαλο, ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως «δεν έχει να δώσει εξετάσεις και διαπιστευτήρια απέναντι σε κανέναν για τις θέσεις του για το συγκεκριμένο ζήτημα και στο κατά πόσο υποκύπτει σε πιέσεις ξένων παραγόντων. Αυτές είναι γνωστές και ξεκινούν από την πεποίθηση ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να απολαμβάνουν ίσων δικαιωμάτων».
Απαντώντας στον κ. Πάγκαλο, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως «ο τελευταίος που δικαιούται, ηθικά και πολιτικά, να κάνει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και τις 'σχέσεις' του με την Τουρκία είναι ο κ. Πάγκαλος. Όλοι γνωρίζουν σε αυτό τον τόπο ποιος παρέδωσε τον Οτσαλάν στην Τουρκία».
Επειδή με βάση τα προαναφερόμενα ψεύτικα και συκοφαντικά γεγονότα με εντάσσεται στην κατηγορία οργάνων που διαθέτει στη Θράκη το βαθύ ελληνικό κράτος, η αναφορά στο περιεχόμενο του δελτίου ειδήσεων του MEGA όπου δεν αναφέρεται το όνομα μου, αλλά περιγράφομαι με σαφήνεια να έχω άμεση σχέση και συνάφεια με «νεοναζί νοσταλγούς της χούντας» και η ρητή αναφορά με τη φράση μάλιστα «όλοι γνωρίζουν σ' αυτό τον τόπο ποιος παρέδωσε τον Οτσαλάν στην Τουρκία» σε ευθύνες που δεν έχω, ούτε ήταν δυνατό να έχω, προσβάλουν τόσο την προσωπικότητά μου όσο την τιμή και την υπόληψή μου ως άνθρωπο οικογενειάρχη και πολιτικό.
Και για όλα τα προαναφερόμενα
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΑ
Για τα προαναφερόμενα συκοφαντικά γεγονότα που περιέχονται στο με αριθμό 11979/23-4-2014 φύλλο της πρωινής ημερήσιας εφημερίδας πανελλήνιας κυκλοφορίας με τον δ.τ. «Η ΑΥΓΗ»
Και με την ρητή επιφύλαξη
κάθε νομίμου Δικαιώματός μου
ΣΑΣ ΚΑΛΩ
Όπως μέχρι τις 2-5-2014 ανακαλέσετε εγγράφως με αντίστοιχα δημοσιεύματα που θα γραφτούν στην ίδια θέση και με τα ίδια γράμματα στις σελίδες που περιέχονται τα ψεύτικα και συκοφαντικά δημοσιεύματα σε βάρος μου, και να καταχωρήσετε σε μία από τις δύο σελίδες είτε στην δεύτερη είτε στην έβδομη και με τα ίδια γράμματα, στο φύλλο που θα κυκλοφορήσει μέχρι και τις 2-5-2014 όλο το περιεχόμενο της παρούσας εξώδικής μου δήλωσης και διαμαρτυρίας
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ
Θα προσφύγω στα αρμόδια Δικαστήρια για να ζητήσω την ικανοποίηση των νομίμων Δικαιωμάτων μου.
Αθήνα 28-4-2014
Ο Εξωδίκως Δηλών
Με την ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου Δικαιώματός μου, Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής, να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς αυτούς που απευθύνεται, για να λάβουν γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, και να αντιγράψει ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσης που θα συντάξει.
Αθήνα 28-4-2014
Ο Εξωδίκως Δηλών

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του