Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Νικολάου του Πλανά στη Λιβαδειά

Με κατάνυξη μέσα στην αναστάσιμη περίοδο έγινε η υποδοχή της τιμίας κάρας του Αγίου Νικολάου του Πλανά του Ναξίου στη Λιβαδειά, στην είσοδο του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Λιβαδειάς. Ιερείς και πλήθος κόσμου με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ.Γεώργιο, υποδέχτηκαν το ιερό λείψανο, το οποίο μετέφερε ο πανοσ. αρχιμανδρίτης π. Ιερώνυμος Νικολόπουλος, Β΄ Γραμματέας της Ιεράς Συνόδου και ιερατικός προϊστάμενος του Ι.Ναού Αγ. Ιωάννου Βουλιαγμένης, όπου και φυλάσσεται.
Κατόπιν έγινε δέηση επί τη ελεύσει της τιμίας κάρας και εσπερινός, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος. Μετά το πέρας του εσπερινού ακολούθησε αγρυπνία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του