Αποτελειώνουν τους συνταξιούχους - Νέες μειώσεις από το καλοκαίρι


ilikiomenoi sintakseisΝέα μείωση στο εισόδημά τους θα διαπιστώσουν χιλιάδες συνταξιούχοι μετά τις... διαταγές της Τρόϊκας για ενοποίηση Ταμείων και μειώσεις στις συντάξεις στο όνομα του περιορισμού του κόστους των εισφορών και των φόρων υπερ τρίτων.
Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής» το Μνημόνιο προβλέπει πως οι επικουρικές θα μειωθούν τον Ιούλιο καθιερώνοντας τις ατομικές μερίδες ασφάλισης και της ρήτρας «μηδενικού ελλείμματος» στα Ταμεία.
Και το... μαχαίρι δεν σταματάει εδώ. Θα ακολουθήσουν περικοπές στις παροχές μετοχικών ταμείων, ενώ από το φθινόπωρο θα πραγματοποιηθούν αναλογιστικές μελέτες για να θεσμοθετηθούν όσα μέτρα κριθούν αναγκαία να ισχύσουν από το νέο έτος.
Οι αλλαγές αναμένεται να ολοκληρωθούν το φθινόπωρο και προβλέπουν την ένταξη όλων των ασφαλισμένων στο ΙΚΑ, στον ΟΑΕΕ και στον ΟΓΑ.
Στο ΙΚΑ θα ενταχθούν όλοι όσοι απασχολούνται με σχέση μισθωτής εργασίας σε δημόσιο, ευρύτερο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στον ΟΑΕΕ οι ελεύθεροι επαγγελματίες και στον ΟΓΑ οι αγρότες. Την αυτονομία του θα διατηρήσει μόνο το ΝΑΤ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του