Tέλος στις σχέσεις Παπανδρέου – Βενιζέλου: Με τον Κουβέλη, στο βιβλίο της Κοππά


Ταφόπλακα στις σχέσεις Παπανδρέου - Βενιζέλου: Με τον Κουβέλη, στο βιβλίο της ΚοππάΜεθοδικά, βήμα βήμα ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προετοιμάζει την ολική του επαναφορά στο προσκήνιο της πολιτικής πραγματικότητας.
Παρά το γεγονός ότι έχει συνάψει ένα άτυπο προεκλογικό μορατόριουμ με τον διάδοχό του Ευάγγελο Βενιζέλο, συνεχίζει να κινείται με βάση τον αρχικό του σχεδιασμό που είναι απτός και συγκεκριμένος, ανεξαρτήτως της μεθοδολογίας και της πρακτικής που τελικά θα προκριθεί, μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών του Μαΐου.
Με αυτό το πρίσμα, μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή του να παραβρεθεί ως ομιλητής, μάλιστα, στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά «Το Αύριο Αργεί Πολύ: για τη Σοσιαλδημοκρατία και την έξοδο από την κρίση», την επόμενη Δευτέρα στον Ιανό.
Μαζί του, ως συμπαρουσιαστές θα είναι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης και ο πρύτανης του Πάντειου Πανεπιστήμιου Γρηγόρης Τσάλτας, τον οποίο η ΔΗΜΑΡ είχε προτείνει ως υπουργό Περιβάλλοντος στην κυβέρνηση που συγκρότησε ο Αντώνης Σαμαράς μετά τις εκλογές του Ιουνίου, το 2012.
Προφανώς, είναι γνωστό σε όλους ότι η νυν ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά, στενή φίλη και συνεργάτης του κ. Παπανδρέου έχει αποχωρήσει εδώ και μήνες από το ΠΑΣΟΚ και είναι πλέον υποψήφια ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ.
Προφανώς, ο κ. Παπανδρέου γνωρίζει το ειδικό βάρος της απόφασής του να παραστεί στην εκδήλωση όπου θα βρει και πολλούς παλιούς του φίλους, μεταξύ των οποίων και τους υπουργούς της δικής του κυβέρνησης Χάρη Καστανίδη και Πάνο Μπεγλίτη.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του