Γιώργος Κατσέλης & Νίκος Σβίγγος, κατέρχονται από κοινού στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.


Ο Επικεφαλής του "Κινήματος Πολιτών για την αναγέννηση του Δήμου Θηβαίων" κ. Γιώργος Κατσέλης & ο Επικεφαλής του συνδυασμού "Σύγχρονος Δήμος" και τέως Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νίκος Σβίγγος, ένωσαν τις δυνάμεις τους και κατέρχονται από κοινού στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
Ο κ. Νίκος Σβίγγος υιοθέτησε πλήρως τις θέσεις, τις αρχές και το πρόγραμμα του κ. Κατσέλη και τάσσεται στο πλευρό, του υποψηφίου Δημάρχου κ.Γιώργου Κατσέλη.
Στην εκπομπή "Ενεργός Πολίτης" του Νίκου Χατζηδούρου, στο ράδιο Θήβα 97.5   δημοσιοποίησαν την συνεργασία τους, και έδωσαν στην δημοσιότητα και το νέο όνομα του συνδυασμού το οποίο είναι:
"Κίνημα Πολιτών για την αναγέννηση του Δήμου Θηβαίων - Σύγχρονος Δήμος"
Σε λίγο θα αναρτηθεί και το βίντεο της εκπομπής με τις δηλώσεις τους
Νίκος Χατζηδούρος
  thiva post

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του