Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου Κώστα Μπακογιάννη στη Χαλκίδα

  Τετάρτη 23 Απριλίου 2014, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας,  Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στη Χαλκίδα, όπου και εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας».
Μπροστά ενός ενθουσιώδους κοινού, στο κέντρο της Χαλκίδας παρουσίασε τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Εύβοιας και απευθύνθηκε στους φίλους και συνεργάτες που δήλωσαν παρόντες σε αυτή την κοινή προσπάθεια:
«Μπορούμε να αλλάξουμε τη Στερεά. Μπορούμε να αλλάξουμε τις ζωές μας» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ για άλλη μία φορά έκανε λόγο για το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Εύβοια στην Περιφέρεια και τις αναπτυξιακές της δυνατότητες.
«Είμαστε εδώ για να δώσουμε πραγματικές λύσεις στα πραγματικά προβλήματα» είπε χαρακτηριστικά και καλώντας τους πολίτες να εμπιστευτούν μία ομάδα πέρα και πάνω από κόμματα, με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά την επομένη των εκλογών, παρουσίασε τους περιφερειακούς συμβούλους της Εύβοιας.
Ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, Φάνης Σπανός από την πλευρά του μίλησε για τις δικές του αρχές, με τις οποίες κατεβαίνει στις εκλογές και δεν είναι άλλες από τη σκληρή δουλειά και τη συμμετοχικότητα. «Θέλουμε να δουλέψουμε με την όρεξη του πιο ενθουσιώδους ερασιτέχνη και με τη σοβαρότητα του πιο συνεπούς επαγγελματία» ανέφερε, ενώ συνέχισε εμμένοντας στις ανοιχτές πόρτες τις ομάδας του πριν και μετά τις εκλογές.  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του