Το Πάσχα των επώνυμων



Εγκατέλειψαν και φέτος το κλεινόν άστυ οι πολιτικοί αρχηγοί, επιλέγοντας να κάνουν Πάσχα στα χωριά τους, ενώ οι celebrities κατευθύνθηκαν προς ηπειρωτικά θέρετρα και νησιωτικούς προορισμούς.

Ο Κάρολος Παπούλιας βρίσκεται ήδη στα Ιωάννινα, στο σπίτι του στο χωριό Φραγκάδες Ζαγορίου, και την Κυριακή του Πάσχα θα επισκεφθεί, όπως κάθε χρόνο, στρατιωτικό φυλάκιο της περιοχής.

Στο Ναύπλιο, τον τόπο καταγωγής της συζύγου του, όπου και θα παρακολουθήσει τη λειτουργία της Ανάστασης, θα βρεθεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Στην Κρήτη θα μεταβεί για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους, για ολιγοήμερες διακοπές. Στο Ηράκλειο εθεάθη και ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. Μάλιστα, επισκέφτηκε τον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου προκαλώντας τη μουρμούρα των πιστών...



Στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη, θα κάνει Πάσχα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στην Ικαρία θα βρεθεί και πάλι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στη Λειβαδιά-Λαμία θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ στην πρωτεύουσα θα παραμείνει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

Σε θέρετρα έχουν προγραμματίσει για φέτος να κάνουν ανάσταση και δεκάδες γνωστές φυσιογνωμίες της εγχώριας showbiz. Δεν είναι λίγοι όμως κι εκείνοι που θα σουβλίσουν τον οβελία στην πόλη, καθώς οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους σε νυχτερινά κέντρα και τηλεοπτικά προγράμματα δεν τους επιτρέπουν να μετακινηθούν.

Ας δούμε λοιπόν πού θα κάνουν Ανάσταση τα πρόσωπα της showbiz.

 Γρηγόρης Αρναούτογλου και Κατερίνα Κόκλα
Γρηγόρης Αρναούτογλου και Κατερίνα Κόκλα
Το φετινό Πάσχα θα είναι ξεχωριστό για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Κατερίνα Κόκλα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον πέντε μηνών γιο τους Αναστάσιο, ο οποίος κάνει τις πρώτες πασχαλινές διακοπές του στη Νάξο, όπου βρίσκεται η πατρογονική εστία της συντρόφου του παρουσιαστή.

Στο μεταξύ, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο φίλος της Χρήστος Χατζηπαναγιώτης θα σουβλίσουν τον πατροπαράδοτο οβελία στην Καλαμάτα, όπου έχουν φτιάξει αμφότεροι τις εξοχικές κατοικίες τους.
Η Βίκυ Καγιά μαζί με τον επιχειρηματία Ηλία Κρασσά θα περάσουν μερικές ημέρες ξεκούρασης στην κοσμοπολίτικη Σύρο.

Στην Αθήνα θα παραμείνουν και ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, λόγω των υποχρεώσεων του τραγουδιστή στο «Τhe Voice».

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης
Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης
Η Δέσποινα Βανδή, που θα κάνει Ανάσταση μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τα παιδιά τους στα νότια προάστια, αμέσως μετά θα βρεθεί στο πλατό του τάλεντ σόου να κάνει παρέα με τους υπόλοιπους coaches.

Πάσχα στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων θα κάνουν φέτος και η Μαρία Μπακοδήμου με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τα παιδιά τους.

Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια
Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια
Στο σπίτι της στην Κηφισιά θα υποδεχτεί ανήμερα της Λαμπρής τους καλούς της φίλους η Ρούλα Κορομηλά και θα τους φιλέψει με πασχαλινά εδέσματα που θα φτιάξει με τα χεράκια της.

Στην Πάρο, όπου διατηρούν εξοχικό, θα περάσουν και φέτος τις διακοπές του Πάσχα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Χωριστά από τον αγαπημένο της Γιώργο Μπόγρη θα κάνει Πάσχα η Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια θα βρίσκεται μαζί με την μητέρα της και τον γιο της Αλέξανδρο στο εξοχικό τους στο Πόρτο Χέλι.

Στα ξένα όμως αποφάσισε να κάνει Ανάσταση ο γνωστός τραγουδιστής και υποψήφιος ευρωβουλευτής Μάκης Χριστοδουλόπουλος, και συγκεκριμένα στο Ανόβερο της Γερμανίας, οπού θα τραγουδήσει για τους φαν του. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του