Τραγική Κατάληξη: Νεκρός βρέθηκε εξαφανισμένος άνδρας από την Λαμία


Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση ότι βρέθηκε νεκρός ο άντρας που αγνοούνταν τα ίχνη του από  (23-04-14) το πρωί.
Πρόκειται για τον Θ.Μ 85 ετών που ζούσε μόνος του. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε από την πρώτη στιγμή στην αστυνομία που ξεκίνησε να τον αναζητεί σε κάθε γωνιά της πόλης.
  (24-04-14) νωρίς το απόγευμα εντόπισαν το άψυχο κορμί του άτυχου άντρα, δίπλα στις γραμμές του τρένου, πολύ κοντά στο πάρκο στην περιοχή του Τσαλτάκη.
Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα ωστόσο, οι πρώτες εκτιμήσεις είναι πως ο άτυχος 85χρονος παρασύρθηκε από το τρένο και τραυματίστηκε θανάσιμα.
Η σορός του θα υποβληθεί σε νεκροψία- νεκροτομή, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας   star

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του