O Κώστας Μπακογιάννης στις Φυλακές Ελεώνα, στο Σχηματάρι και Δήλεσι

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στη Στερεά Ελλάδα, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης, Κώστας Μπακογιάννης, θα βρεθεί σήμερα Τετάρτη 23 Απριλίου 2014, στη Βοιωτία. Συνοδευόμενος από την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη, Φανή Παπαθωμά θα επισκεφθεί στις 10:00 τις Γυναικείες Φυλακές Θήβας, όπου μαζί με τις κρατούμενες θα παρακολουθήσει την εορταστική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου των φυλακών, και στις 11:00 τον τομέα Απεξάρτησης των Φυλακών Ελαιώνα της Θήβας. Στις 11:45 θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των εργαζομένων της ΕΑΒ, ενώ στη 13:00 μμ θα βρεθεί στο Δημαρχείο Σχηματαρίου όπου θα συναντηθεί με το Δήμαρχο αλλά και με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης. Στις 15:00 θα επισκεφθεί το Ναυτικό Όμιλο στο Δήλεσι και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Εύβοια όπου στις 19:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, στη Χαλκίδα.
Αύριο Πέμπτη 24 Απριλίου 2014, ο επικεφαλής του συνδυασμού Αλλάζουμε στην Καρδιά της Ελλάδας, θα βρεθεί στο Δημαρχείο Διστόμου, όπου μαζί με την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη, Φανή Παπαθωμά, θα συναντήσει το Δήμαρχο, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της περιοχής. Στις 11:30 θα επισκεφθεί το Μαυσωλείο Διστόμου, ενώ στις 13:30 θα συναντηθεί με το σωματείο των εργαζομένων του εργοστασίου της Αλουμίνας. Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Λιβαδειά όπου στις 20:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του