Tο ψηφοδέλτιο της Βοιωτίας παρουσίασε στη Θήβα ο Γιαννόπουλος

Το ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας του συνδυασμού «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ» παρουσίασαν στη Θήβα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Γιαννόπουλος και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Μιχάλης Γιαννάκης.
Ο κ. Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στους οικογενειακούς και επαγγελματικούς δεσμούς που τον συνδέουν με τη Βοιωτία και έπλεξε το εγκώμιο των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων για τη δύναμη να αντισταθούν στην οικογενειοκρατία και τα συμφέροντα που θέλουν να αποκλείσουν την εναλλακτική που διαμορφώνεται για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
«Δημιουργήσαμε ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο, με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους που δε συμβιβάζονται με την μετριότητα και διαθέτουν το σθένος να παλέψουν για τα πιστεύω τους» δήλωσε με τη σειρά του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μιχάλης Γιαννάκης.
Στη συνέχεια ανακοίνωσε και τους 17 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Βοιωτίας, οι οποίοι είναι :
ΑΓΓΕΛΟΥ ΒΑΛΙΑ – ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ
ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΣΠΥΡΟΣ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΑΝΕΡΓΟΣ
ΔΑΝΙΑ ΤΖΕΝΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΔΑΒΡΗ – ΛΙΑΠΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 
ΝΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ – ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΓΕΩΠΟΝΟΣ
ΤΖΕΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΤΖΟΒΑΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ
ΤΟΥΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΥΔΑΠ


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του