Έκρηξη έξω από το σπίτι του Γιάννη Σμπώκου


SMPOKOSΈκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο σπίτι του Γιάννη Σμπώκου, επί της οδού Καραισκάκη στην Κηφισιά. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για εκρηκτικό ή εμπρηστικό μηχανισμό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες άγνωστοι πέρασαν έξω από το σπίτι και πέταξαν ένα μασούρι με δυναμίτη στην περίφραξη του σπιτιού.Από την έκρηξη σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην περίφραξη του σπιτιού. Αξίζει να σημειωθεί πως για το περιστατικό της έκρηξης δεν υπήρχε κανένα προειδοποιητικό τηλεφώνημα.
Ο Γιάννης Σμπώκος βρίσκεται ήδη στις φυλακές Κορυδαλλού καταδικασμένος για την υπόθεση των υποβρυχίων με τον Άκη Τσοχατζόπουλο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Στο παρελθόν ο κ. Σμπώκος όπως είχε αποκαλύψει το spirospero.gr είχε δεχθεί απειλές για τη ζωή του με αποτέλεσμα να φωταγωγήσει το σπίτι του και να αναθέσει σε ομάδα security την ασφάλεια του σπιτιού του.
Όπως επίσγς, ότι για δέκα μέρες αναγκάστηκε να μπει σε απομόνωση στις φυλακές,  γιατί δεχόταν μονίμως επειλές κατά της ζωής του. Συγκεκριμένα, είχε πει ότι δέχθηκε απειλή από αλβανό με μαχαίρ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του