Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ! Στο 12% το Κόμμα του Παπανδρέου!

Ποσοστό 12%, με το καλημέρα, συγκεντρώνει το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των δημοσκόπων.
Το ΠΟΤΑΜΙ, ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η ΝΔ θα έχουν απώλειες σε περίπτωση, που όπως όλα δείχνουν, ο Παπανδρέου προχωρήσει στη δημιουργία νέου κόμματος.
Ετσι εάν είχαμε εκλογές σήμερα- με το κόμμα του Παπανδρέου να παίρνει μέρος- τα αποτελέσματα:

ΣΥΡΙΖΑ 28%, ΝΔ 17%, Κόμμα Παπανδρέου 12%,  ΚΚΕ 6%, Χρυσή Αυγή 5,5%, Ποτάμι 4%, Ανεξάρτητοι Ελληνες 3,5%, ΠΑΣΟΚ Βενιζέλου 3%, ΔΗΜΑΡ 1%.
Οπως σημειώναμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας πάνω από 100 ξένοι δημοσιογράφοι και ανταποκριτές διεθνών ΜΜΕ θα είναι προσκεκλημένοι στην μεγάλη συνέντευξη τύπου που διοργανώνουν οι συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου μετά την άρνηση του Βενιζέλου να εγκαταλείψει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Η συνέντευξη τύπου θα είναι το επόμενο βήμα στην κατεύθυνση της ολικής επαναφοράς του Γιώργου Παπανδρέου στην ελληνική πολιτική σκηνή.
Στο πλευρό του Γιώργου στη διάρκεια της συνέντευξης θα είναι και φίλοι του ξένοι καθηγητές και διανοούμενοι καθώς και στελέχη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Η συνέντευξη θα είναι στην ουσία η προαναγγελία του νέου κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου κύριο χαρακτηριστικό του οποίου θα είναι η λαική συμμετοχή και η αυτοοργάνωση.
Ο Παπανδρέου θα εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στην "μερκελική Ευρώπη" και θα αναφερθεί αναλυτικά σε όσους οργάνωσαν τον Νοέμβριο του 2011 την ανατροπή του.
Ο πρώην πρωθυπουργός θα καταγγείλει και την ύπαρξη εγχώριου επιχειρηματικού-μηντιακού παρακράτους που υπονομεύει κάθε προσπάθεια της χώρας για ανάπτυξη και μεταρρυθμίσεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του