Τζαμτζής για ΠΑΣΟΚ: Είναι κλέφτες, απατεώνες και άνθρωποι που λήστεψαν το κράτος

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε ο βουλευτής του νομού Πέλλας, Δάνης Τζαμτζής, κατά τον εορτασμό των 40 χρόνων της Νέας Δημοκρατίας που έγινε στο δημοτικό κέντρο καταρρακτών στην Πέλλα το Σάββατο.

«Η ΝΔ έβαζε τάξη στα πράγματα κι ερχόταν στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ και έκανε ό,τι ήθελε και για αυτό το λόγο σήμερα δε μπορεί να σηκώσει κεφάλι και είναι σήμερα παρά πολύ χαμηλά στις μετρήσεις. Ακούω πολλές φορές και μέσα στη Βουλή συναδέλφους από το ΠΑΣΟΚ να λένε “εμείς, επειδή ψηφίσαμε το μνημόνιο πρώτοι, ενώ κάναμε καλό στην Ελλάδα τώρα το πληρώνουμε”. Όχι, δεν είναι αυτό. Η δική μας η παράταξη δεν έχει να δείξει ούτε κλέφτες ούτε απατεώνες ούτε ανθρώπους που ληστέψανε το κράτος, ενώ η παράταξη του ΠΑΣΟΚ έχει πάρα πολλούς και ένας-ένας πάνε στη Δικαιοσύνη», ήταν τα λεγόμενα του κ. Τζαμτζή, που αναμένεται να βάλουν «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό και στη συγκυβέρνηση.«Αυτή, όμως, η παράταξη, η παράταξη της προσφοράς πάντοτε σηκώνει το μεγάλο βάρος. Και το μεγάλο βάρος που σηκώνει σήμερα η κυβέρνηση είναι να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Πιο δύσκολη κατάσταση για τους βουλευτές και για τα στελέχη αυτής της παράταξης δεν υπάρχει. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να είσαι υπουργός, να είσαι βουλευτής, να είσαι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας σε μία συγκυβέρνηση που δεν την επέλεξες, αλλά αναγκάστηκες να την κάνεις με το ΠΑΣΟΚ. Αυτό φυσικά είναι τεράστιο βάρος», συνέχισε.

Σημειώνεται πως η εκδήλωση έγινε παρουσία του υπουργού Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλου, καθώς και κομματικών στελεχών της ΝΔ.
http://www.protothema.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του