Αυτοί είναι οι «7 νάνοι» που ψηφίζουν να μείνει ο Βενιζέλος η «χιονάτη» του ΠΑΣΟΚ


27beni

Την ώρα που στο ΠΑΣΟΚ μαίνεται ο ανοιχτός εμφύλιος και η ακραία κόντρα Βενιζέλου-Παπανδρέου, επτά βουλευτές του κόμματος με κοινή τους δήλωση χαρακτηρίζουν τη Δημοκρατική Παράταξη ως «μεγάλη ευκαιρία».
Οι κ.κ. Γιάννης Δριβελέγκας, Μιχάλης Κασσής, Γιάννης Κουτσούκος, Δημήτρης Κρεμαστινός, Χρήστος Γκόγκας, Δημήτρης Σαλτούρος, Πύρρος Δήμας κάνουν λόγο για «μια μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να εκφράσουμε τις διάσπαρτες δυνάμεις του κόσμου της κεντροαριστεράς και μέσα από ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες, με σεβασμό στην κάθε άποψη, να παρουσιάσουμε στον ελληνικό λαό ένα προοδευτικό σχέδιο για την μεταμνημονιακή Ελλάδα» προσφέροντας στήριξη και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Ταυτόχρονα κάνουν αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος είχε δηλώσει κάποτε πως «Στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. έλαχε ο κλήρος να ηγηθεί της Δημοκρατικής Παράταξης», ενώ αφήνουν αιχμές κατά του Γιώργου Παπανδρέου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
Βρισκόμαστε στο τέλος μιας επώδυνης, αλλά αναγκαίας για τη χώρα πορείας, όπως τη δρομολόγησε το ΠΑΣΟΚ το 2010.
Την υπηρετήσαμε με συνέπεια, παρά τις επιμέρους προσωπικές μας απόψεις και πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη ολοκλήρωσή της θα δικαιώσει τους κόπους και τις θυσίες του λαού μας, αλλά και τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ.
Παράλληλα η συμπαράταξη του ΠΑΣΟΚ με όλους, όσοι στρατευθούν στο εγχείρημα της Δημοκρατικής Παράταξης, αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να εκφράσουμε τις διάσπαρτες δυνάμεις του κόσμου της κεντροαριστεράς και μέσα από ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες, με σεβασμό στην κάθε άποψη, να παρουσιάσουμε στον ελληνικό λαό ένα προοδευτικό σχέδιο για την μεταμνημονιακή Ελλάδα.
Άλλωστε, ας θυμηθούμε ό,τι είπε ο Ανδρέας Παπανδρέου:
Επομένως, στη φάση αυτή και με αυτά τα δεδομένα, οφείλουμε όλοι και ιδίως όσοι είχαν την πρώτη ευθύνη για τις αποφάσεις της τελευταίας πενταετίας, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να λειτουργήσουμε με το απαραίτητο πνεύμα ενότητας, χωρίς επιστροφή σε ξεπερασμένες από τα πράγματα αντιπαραθέσεις, που δεν εξυπηρετούν ούτε τη χώρα ούτε την παράταξη.
Ιωάννης Δριβελέγκας
Δημήτρης Κρεμαστινός
Ιωάννης Κουτσούκος
Χρήστος Γκόγκας
Μιχάλης Κασσής
Δημήτρης Σαλτούρος
Πύρρος Δήμας».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του