Τον έστειλε στον γιατρό




Στο ιατρείο του Κοινοβουλίου αναγκάστηκε να οδηγηθεί ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Υψηλάντης μετά την άγρια κόντρα με την εκ ΣΥΡΙΖΑ ομολόγου του, Ζωής Κωνταντοπούλου.


"Δεν παλεύεται η γυναίκα. Έκανα όσο υπομονή μπορούσα αλλά δεν άντεξα άλλο", είπε ο γαλάζιος βουλευτής
Η ένταση της διένεξης ανέβασε -κυριολεκτικά και μεταφορικά- την πίεση του γαλάζιου πολιτικού, ο οποίος χρειάστηκε τη... συνδρομή γιατρού.

«Όταν δε μου είπε ότι δεν ξέρω τον νόμο κι ότι εκείνη θα μου μάθει να διαβάζω» βγήκα από τα ρούχα μου, έγινα έξω φρενών, μου ανέβηκε η πίεση», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Υψηλάντης μετά τον λεκτικό καυγά με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κι αφότου βγήκε από το γραφείο του γιατρού.

«Δεν παλεύεται η γυναίκα. Έκανα όσο υπομονή μπορούσα αλλά δεν άντεξα άλλο. Είμαι κομμάτια γιατί ο πατέρας μου έκανε μια εγχείρηση τις τελευταίες μέρες στο νησί. Είχα το νομοσχέδιο που έπρεπε να ετοιμάσω για την Επιτροπή, μου ‘κατσε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου» διευκρίνισε ο δωδεκανήσιος βουλευτής.

Λίγο νωρίτερα, οι δύο βουλευτές είχαν ανταλλάξει... λόγια βαριά, ενώ στη διαμάχη είχε εμπλακεί και ο Δημήτρης Κυριαζίδης, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση αναφώνησε «Άντε μωρή από δω!».

«Δεν μπορεί να προσβάλλει συναδέλφους και πρέπει να μάθει ότι δεν είναι το φαινόμενο της ελληνικής κοινωνίας. Θα την καταγγείλω στον Πρόεδρο της Βουλής για τις προσβολές της προς τους βουλευτές», είχε τονίσει λίγο νωρίτερα ο κ. Υψηλάντης για να λάβει την απάντηση της κας Κωνσταντοπούλου: «Δια του τραμπουκισμού δεν θα καταφέρετε τίποτα. Ακούστηκαν λέξεις αδιανόητες για τα κοινοβουλευτικά χρονικά, όπως τσουτσέκια».

«Τραμπούκα είσαι και φαίνεσαι. Ακούς τι σου είπα; Σεβόμουν μέχρι τώρα την διαδρομή του πατέρα σου όμως μέχρι εδώ!», αντέδρασε ο κ. Υψηλάντης, εισπράττοντας το υποτιμητικό «Ακούστε φρασεολογία!», της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

«Βρε άντε από δω. Ντροπή σου» είπε, ξεπερνώντας τα όρια ο γαλάζιος βουλευτής, με την κυρία Κωνσταντοπούλου να ανταπαντά: «Αυτοί είναι οι προστάτες των κοινοβουλευτικών ηθών. Αυτό που παρακολουθούμε είναι ότι και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να στήσουν ένα σκηνικό που ο αντίλογος είναι αντικοινοβουλευτική πρακτική».

Τη στιγμή εκείνη παρενέβη ο υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Αθανασίου, τονίζοντας: «Έχει 300 βουλευτές στο κοινοβούλιο τα προβλήματα που δημιουργεί η κυρία Κωσταντοπούλου δεν τα δημιουργεί κανείς άλλος».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου προσπάθησε να απαντήσει στον κ. Κυριαζίδη, ωστόσο το... εν εξελίξει μέτωπο με τον Βασίλη Υψηλάντη της μονοπώλησε το ενδιαφέρον. «Τώρα θα κάνετε και πειθαρχείο Νέας Δημοκρατίας ΠΑΣΟΚ. Με τραμπουκισμούς εγώ δεν προτίθεμαι να αντιδράσω» είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου, με αποτέλεσμα ο κύριος Υψηλάντης να βγει από τα ρούχα του.

«Εάν δεν ζητήσει συγγνώμη η κυρία Κωνσταντοπούλου στις προσωπικές αιχμές εγώ θα πω κι άλλα. Θα μπορούσα να της είχε πει πολλά περισσότερα αλλά σέβομαι τον πατέρα της και την ιστορία του», κατέληξε ο κ Υψηλάντης, λίγο προτού μεταβεί στο ιατρείο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του