ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ «ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ»

Υπάρχουν κι άλλοι «Καρατζαφέρηδες»



Τον Καρατζαφέρη τον τελείωσαν. Ξεμπέρδεψαν μαζί του. Με μία περίεργη ταχύτητα –σε αντίθεση με την περίεργη σιωπή που επικρατεί τρία χρόνια τώρα με τη λίστα Λαγκάρντ και τη λίστα Λουξεμβούργου – του βρήκαν και τις «εξωχώριες» και τα λεφτά των μιζαδόρων και τα ακίνητά του σε Λονδίνο και Αθήνα.Και κάπως έτσι γρήγορα-γρήγορα γλίτωσε η Νέα Δημοκρατία από το αγκάθι Καρατζαφέρη και φέρνει πάλι κάτω από τις φτερούγες της, τη Δεξιά της Δεξιάς της, αφήνοντας κάτι ψίχουλα στη Χρυσή Αυγή.

Όμως δεν είναι μόνο ο Καρατζαφέρης. Από τους 300 της Βουλής έχουν ψάξει μόνο τους 20-30 για ειλικρινή δήλωση του πόθεν έσχες. Πληρώσαμε 800.000 ευρώ μία ομάδα ορκωτών λογιστών, για να ψάξουν τις δηλώσεις των πολιτικών και τα αποτελέσματα ήταν:

Να βγάλουν λευκή περιστερά τον Καρατζαφέρη. Και να βρουν κάτι αστεία ποσά για τα δηλωθέντα εισοδήματά τους, που δεν δικαιολογούν τις τραπεζικές τους καταθέσεις (γύρω στα 40.000 ευρώ), για τον πρώην υπουργό της Ν.Δ Αριστείδη Τσιπλάκο, τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Τηλέμαχο Χυτήρη και ζητούν λέει εξηγήσεις από την πρώην υπουργό της Ν.Δ Μαριέττα Γιαννάκου και από τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΝ Νίκο Κωνσταντόπουλο (για μία υπόθεση όμως πλήρως εξηγημένη καθώς ο κ. Κωνσταντόπουλος έχει προσκομίσει αποδείξεις για ανάλογο δάνειο που είχε πάρει από το κόμμα του).

Βεβαίως, για τη λίστα Λαγκάρντ «πι πι το παπί» όλοι τους. Βρήκαν τον Παπακωνσταντίνου με τους συγγενείς του και για όλους τους άλλους, μεγαλογιατρούς, μεγαλοδικηγόρους, πολιτικούς και μεγαλοδημοσιογράφους, ούτε κουβέντα.

Υπάρχουν, λοιπόν, και άλλοι πολλοί «Καρατζαφέρηδες» που δεν τολμάνε να τους αγγίξουν. Και εγώ ο μ.... που με έχει λιώσει η εφορία και μετά από 45 χρόνια δημοσιογραφίας ούτε ψιλικατζίδικο δικό μου δεν μπορώ να ανοίξω, κάνω μία σοβαρή πρόταση σε συναδέλφους δημοσιογράφους και έντιμους νομικούς: αφού αυτοί (κυβερνήσεις, υπουργοί Οικονομικών και λοιποί) δεν τολμούν να αγγίξουν τους κλέφτες που μας έφεραν εδώ που μας έφεραν, ελάτε να κάνουμε μία μεγάλη ομάδα έρευνας των οικονομικών πολιτικών, μεγαλογιατρών, μεγαλοδικηγόρων και λοιπών λαμόγιων, που είναι ή δεν είναι στις λίστες Λαγκάρντ και Λουξεμβούργου και άλλων φορολογικών παραδείσων, να τους ξεμπροστιάσουμε και να αναγκάσουμε έτσι την πολιτεία να παρέμβει ουσιαστικά, για να φέρουν πίσω τα κλεμμένα.

Είσαστε; Μερικοί δημοσιογράφοι «έτοιμοι για όλα» χρειάζονται. Όπως έκαναν μέχρι τώρα οι Ισπανοί και οι Ιταλοί συνάδελφοι μας.



Read more: http://www.newsbomb.gr/bloggers/kwstas-chardabellas/story/524019/yparxoyn-ki-alloi-karatzaferides#ixzz3JcVxRbnz

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του